Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

Zdravíčko ! Tak jsem zase tady - dal jsem si trošku pauzu, něco proštudoval a teď jsem udělal takovou 5ti minutovou rychlovku - co myslíte - je to lepší? http://img171.imageshack.us/img171/7125/slipknotcomplete.jpg

me rekni proc to študujes a davas si pauzu kdyz to pak pokurvis 5ti minutovkou :) jak chces uplatnit veci ktery si se naucil, v 5ti minutach a aby to vypadalo k svetu? nijak :)

FB :) mas odost hezci ;) todle je takovej tvuj podprumer :) nelibi se mi ty cik-cak cary a typo ... kdyby tam tydle veci nebyli .. sice by to bylo stale prazdny ale melo by to svuj urcitej styl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cus. Mam dotaz. Kde stahnu plnou funkcni verzi nejnovejsiho photoshopu. Kdyztak PM!! dam vsechny crd co mam

mas to plny uloz.to stačí napsat photoshop CS3 cz a najde ti to toho spoustu

Mock: jo to typo je už o moc lepší ale jak by řekl twice chce to tam ještě napasovat :D

Odkaz ke komentáři

Tak sem si dneska zkoušel jestli sem to nezapoměl .. bohužel teda musím říct že zapoměl :D Nejsem úplně spokojen ale co už.

Pekné farby , ale k prototypovi sa mi nehodia ;)

Typo je úžasné ..

Moc mi ani nevadí ten prepal vpravo .

Vcelku sa mi to páči .. 7/10 .

Odkaz ke komentáři

DT: díky :) neříkám že by se nedal najít vhodnější barevnej odstín ... ale zas tak extra mimo mísou zas taky není ... výbuchů je přece v prototypu taky dost (navíc už stock má nádech do tědlech odstínů) :D u toho přepalu ... už od základu sem chtěl velký světelný ohnisko, chtěl sem využít už nasvícení který bylo na stocku, ale chápu že každýmu se to líbít určo nebude :) .. např mně osobně se nelíbí levá strana :D

ktomu hledání PS ... nemá se tu šířit warez a já stím souhlasím .. ale photoshop se dá stáhnout na každým větším českým warezu a neříkej že ne, viděl sem ho skoro na každým kam zavítám x) .. pokud nevíš tak si stáhni trialku :P ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu