TwiCe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Zdravíčko ! Tak jsem zase tady - dal jsem si trošku pauzu, něco proštudoval a teď jsem udělal takovou 5ti minutovou rychlovku - co myslíte - je to lepší? http://img171.imageshack.us/img171/7125/slipknotcomplete.jpg me rekni proc to študujes a davas si pauzu kdyz to pak pokurvis 5ti minutovkou :) jak chces uplatnit veci ktery si se naucil, v 5ti minutach a aby to vypadalo k svetu? nijak :) FB :) mas odost hezci ;) todle je takovej tvuj podprumer :) nelibi se mi ty cik-cak cary a typo ... kdyby tam tydle veci nebyli .. sice by to bylo stale prazdny ale melo by to svuj urcitej styl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 to all: diky,ale nemůžu zaplnit celej sig,aniž bych zničil focal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ale muzes ;) staci pak pouzivat blur + tmavsi odstiny daleko od focalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 +NEW: Drsné ... ale nelíbí se mi ty hranaté čárky :D ...... a na můj vkus moc dlouhé .... :D 8/10 tady nějaká rychlovka : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tady nějaká rychlovka : Nic moc ... toho smuge je hodně a takový prázdný se mě zdá .. jinak pěkné:wohow:ale na tebe fakt nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 tady nějaká rychlovka : Nic moc ... toho smuge je hodně a takový prázdný se mě zdá .. jinak pěkné:wohow:ale na tebe fakt nic moc Smudge sem tam právěže nepoužil skoro vubec vubec / jen ty záda / .. :wohow:.... Je to dělané štětcem ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 proč se nikomu nelíběj moje čáry :lol: ???? :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Asi je to hnusné .. ale chcu zjistit jestli je to lepší takhle nebo mám udělat něco ze stocku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Asi je to hnusné .. ale chcu zjistit jestli je to lepší takhle nebo mám udělat něco ze stocku? Není to zas nejhorší ... ale to typo ..... zkus tam dat také aby ladilo k barvám .... kdyžtak jiny font :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 upraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Cus. Mam dotaz. Kde stahnu plnou funkcni verzi nejnovejsiho photoshopu. Kdyztak PM!! dam vsechny crd co mam mas to plny uloz.to stačí napsat photoshop CS3 cz a najde ti to toho spoustu Mock: jo to typo je už o moc lepší ale jak by řekl twice chce to tam ještě napasovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 no ja to srovnam podle velikosti a ten co největší dávám aby to nebylo fake a sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Tak sem si dneska zkoušel jestli sem to nezapoměl .. bohužel teda musím říct že zapoměl :D Nejsem úplně spokojen ale co už. Prototype - Essence explosion stock: http://www.planetrenders.net/renders/displayimage.php?pos=-46575 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 proč se nikomu nelíběj moje čáry :lol: ???? :( :( A mě se líběj :) ale ten sig mi příjde moc prázdný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Tak sem si dneska zkoušel jestli sem to nezapoměl .. bohužel teda musím říct že zapoměl :D Nejsem úplně spokojen ale co už. Prototype - Essence explosion stock: http://www.planetrenders.net/renders/displayimage.php?pos=-46575 Pekné farby , ale k prototypovi sa mi nehodia ;) Typo je úžasné .. Moc mi ani nevadí ten prepal vpravo . Vcelku sa mi to páči .. 7/10 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 mas to plny uloz.to stačí napsat photoshop CS3 cz a najde ti to toho spoustuMock: jo to typo je už o moc lepší ale jak by řekl twice chce to tam ještě napasovat :D detail: chtěl nejnovější a to je cs4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 DT: díky :) neříkám že by se nedal najít vhodnější barevnej odstín ... ale zas tak extra mimo mísou zas taky není ... výbuchů je přece v prototypu taky dost (navíc už stock má nádech do tědlech odstínů) :D u toho přepalu ... už od základu sem chtěl velký světelný ohnisko, chtěl sem využít už nasvícení který bylo na stocku, ale chápu že každýmu se to líbít určo nebude :) .. např mně osobně se nelíbí levá strana :D ktomu hledání PS ... nemá se tu šířit warez a já stím souhlasím .. ale photoshop se dá stáhnout na každým větším českým warezu a neříkej že ne, viděl sem ho skoro na každým kam zavítám x) .. pokud nevíš tak si stáhni trialku :P ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Mock kde berete ty obrázky z Little big planet ??? třeba ten Jak and Daxter nebo Assassin?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Napiš si do googlu : Little big planet render .... najde to mrtě :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Poslední práce trochu experimentování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 No ... máš to dobré jako vždy ... jenom se mi zdá ta pravá strana prázdna ....... ale to typo je fantasticke :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 Hambman: supr ;) pravá strana se zdá prázdná,ale to já dělám taky :lol: takže to neřeš...takhle nevyvážený to mám rád :D gw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 No ... máš to dobré jako vždy ... jenom se mi zdá ta pravá strana prázdna ....... ale to typo je fantasticke :D .... souhlasím s tímto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Moje nová prácička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nice typo ;) New: Cobra Starship Signature v1 v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.