Kubi.90 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 je to mazec .... podle mě si nej grafik tady na foru .....všechny výtvory máš pěkné .... jen tak dál Hmmm no to nevím jako má pěkný SIGY ale nejvíc se mi líbí od Frozen Bee !!!:roll: nic proti Hamban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Hmmm no to nevím jako má pěkný SIGY ale nejvíc se mi líbí od Frozen Bee !!!:roll: nic proti Hamban Ja souhlasim FB má lepší sigy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ale taky nemáš špatný sigy prostě maj všichni pěkný sigy ale u mě vede FB :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Hambmane posli mi ty psd dik juknu jak se to děla.. vubec netušim zatím :) EDIT:Potřebuju vědět vcem je ten figl jak mas ten crysis treba. Jak sou ty světla dane a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Něco nové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Všiml sem si, že se zde rozjelo nějak LBP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 to all: to sou ale diskuze :P :lol: a dik těm komu se libí moje sigy :D Cartman: líbí se mi světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 taky tady je moje LBP ... mužu poslat i PSD kdyby se to nekomu nezdálo jinak pls co bych měl zlepšit a naky komenty samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 taky tady je moje LBP ... mužu poslat i PSD kdyby se to nekomu nezdálo jinak pls co bych měl zlepšit a naky komenty samozřejmě To nejde říct co by si mněl zlepšit,je to totiž celé špatně ... přečti si nějaký tut na tutorials.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 To nejde říct co by si mněl zlepšit,je to totiž celé špatně ... přečti si nějaký tut na tutorials.cz Přesně tak ..... :arrowu1: btw : Mock ... to typo tam vubec nesedí ... cartman celkem ujde ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Ale jinak? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tak až na tu tu divnou hlavu a ten rámeček ... / máš ho za hitmanem :D .... / ... to celkem ujde ... btw : muj novy sig ... mam ho v podpise .... kdyztak koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Hej tak to je hugot xD NewX jak jsi udělal to světlo za ním?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 btw : muj novy sig ... mam ho v podpise .... kdyztak koment Strašne OVERSHARPENED , typo si netrafil .. a mne sa nepáči tvoj štýl celkovo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Strašne OVERSHARPENED , typo si netrafil .. a mne sa nepáči tvoj štýl celkovo xD mno tož ..... dík za ohodnocení :D .... mě sa celkem páči :D ..... tak ale kazdy ma jiny vkus :D co je OVERSHARPENED :D .... ? .... :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 no mě se ten od NewX4 líbí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 znamená to přeostřený ;) zkus priste trochu zapracovat na hloubce tim ze tam nikde neni nic romazlyho to pusobi hrozne plose... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Sharp = zaostrenie OverSharpened = preostrené .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 btw: nechtěl by někdo zkusit? http://console-forum.net/showthread.php?t=85124 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 NewX jak jsi to udělal to světlo za ním??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Sou to brushe ..... :D ..... a pak sem tam hodil ten světelný efekt .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Co to je za Font jak má FB na tym sigu Vikky???? Potřebuju to rychle díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 poslední dobou je chuť tak se musí využít :) (některé detaily mi eště nepřijdou ok, ale nemám je náladu teď upravovat) Dead space - wipe-out is coming stock: http://i47.tinypic.com/mvt7wk.png bonus: vývoj stocku > final klikni zde ____ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tak asi tvůj nejhezčí sig podle mě 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Lavá strana je moc prázdna .. Nepáči sa mi smudge renderu .. Pekne si dorobil zbraň a typo je awesome .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.