NewX4 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 jo je pěkný ... / luxusní typo / ale nejlepší je ten co máš v podpise :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 takovy rychly reakce :D DT: no snazim se delat ty sigy vetsi takze prece jen to vyuziti mista dela obcas problemy :) .. ten smudge je mozna prehnanej, ale na druhou stranu .. moc sem nevedel jakej jinej efekt by se do tyhle kompozice mohl hodit . Díky ;) Kubi.90,NewX4: díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 potřeboval bych pomoct od expertů chtěl bych udělat pozadí k renderu tady tomu http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/invader-zim-10789.jpg nevíte jak se udělá jednoduše ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Twice: nevim,nejak mi to příjde obyčejný...máš i lepší...málo efektů...typo je hezký ;) Kolda:rozkopiruješ tam tu postavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Hrozný typo mě písmo prostě nende takže okolo plosím krtoťte se :D děkuji EDIT: http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Films-et-Series-TV-19/transformers-optimus-4162.htm render Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 FB a není este nějakej jinej způsob to rozkopírování a dat pozadí z jinyho obrázku ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Mock : precti si nejaky tuty a udelej neco podle nich ;) je hrozne videt ze to je proste render + pozadi ... chce to hloubku FB: no ja se spis snazil o upravu nez o hodne efektu .. sou pouzity 3 obrazky .. leva strana (vesmirna stanice z dead space) .. pak postava a z 3tiho obrazku pouzita pistole .. pak ten treba predel (o kterej se jakoby opira) ten je udelanej ze stocku z ty zbrane co drzi (nejakej plazmovej kulomet :D) .. pak u ty zbrane je delanej ten laser a dodelany svetlo zleva... timhle popisem sem chtel proste rict ze sem se snazil spis to cely upravit nakombinova nez udelat flow s efektama, chtel sem zkusit neco trosicku jinyho :) ale dekuji za komentar .. ale tentokrat proste se mi to docela libi (ikdyz se ten sig treba ostatnim nelibi) a to je hlavni :D btw: 2nd tagwall http://twicearts.deviantart.com/art/2nd-Tagwall-february10-154807093 , sice sem tu vsechny prace mel ale nevadi :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Tag wall je pěknej, ale ten první se mi líbil víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 jenze to pozadi je by me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 pozadí máš za 15 vteřin .. tam nahazes par brushu a c4dcek :D .... nic složité ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 pozadí máš za 15 vteřin .. tam nahazes par brushu a c4dcek :D ....nic složité ... no hej , lenže potom to pozadie vypadá hnusne , ako to tvoje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 a To moje je taky hnusné takže neřeš :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 a To moje je taky hnusné takže neřeš :d Preto ja robím sigy zo stockov a nie z renderov ;) Keď tak si nájdem render a potom hľadám pozadie ktoré by mohlo k tomu pasovať .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 no hej , lenže potom to pozadie vypadá hnusne , ako to tvoje xD co ? :D sak ja to pozadi mam z bioshocka .... a hodí se tam líp nez jakesi C4dcka ..... / treba ty cos nahazal k tem tvojim halo sigom :roll: / pozadí máš za 15 vteřin .. tam nahazes par brushu a c4dcek .... nic složité ... -> to byla reakce na to jak napsal ze to pozadi je by me :D .... tak sem mu napsal ze to jeho pozadi neni nic slozite ..... jenom kdyby ste nevedeli xĐ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 co vy na to ? a pls poradte jaky pismo tam dat EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 co ? :D sak ja to pozadi mam z bioshocka ....a hodí se tam líp nez jakesi C4dcka ..... / treba ty cos nahazal k tem tvojim halo sigom :roll: / ježiši .. myslím že mám viac skúsenosti ako ty .. Koľko robíš sigy ? 1-2 týždne ? A povedz mi , kde sú nahádzané ? V prvom je jedno C4D za postavou a nejaké 2 wireframe + effect C4D .. V druhom je jedno vľavo a druhé vpravo + effect C4D .. V tretom sú možno 3-4 naspodku + effect C4D .. Tak neviem čo trepeš že nahádzané .. a ten tvoj Bioshock .. Na tom vrtáku či čo to je ; je pekne vidieť presharpovanie .. + mne sa oveľa viac páči radšej prázdnejšie pozadie , ako preplácané kadejakými splatter brushmi atď .. a mám radšej "svietiace" efekty , nie také ako ty robíš ( ešte viac ľudí ) , podľa mňa je to už staromódne .. -- LaYeR - páči sa mi tvoj štýl , len myslím že používaš moc veľa C4D .. ( teraz newxa bude narážať že aj ja xD ) .. Máš dobrý blending , typo je trochu odveci , skús ho dať trocha viac k focalu .. Kolkatá je to práca ? asi tretia , nie ? na tretiu je to super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 ted tvuj 3 sig ... tam vidim jenom jakesiho panacka ....par svetilek ... pozadi ... a C4Dcko bo co to je .... + Typo ... nic moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Nic proti ale DT je lepší .. takže u kritizování jaký je bych pomlčel.. DT fakt pěkné práce :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek.smradoch05 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 jste fakt borci todle bych nezvladl hlavne DarkTemplar poodpisi mi prijdou uplne super a NewX4 co porad mas ty tvoje sigy taky nestojej za moc nebo aspon me se nelibi vypada to jako kdybys to jenom rozsmugovla vas mirek.smradoch05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rey_Mysterio Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 to:LaYer: moc pěkný sigy učíš se rychle :) to:NewX4:Promiň ale myslím že zrovna ty nemáš moc co říkat :idea: Edit: Smraďoch byl rychlejší :shock: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Dneska jsem se nudil tak jsem se o něco pokusil,tak mně neukřížujte .. Dlouho jsem v PS nedělal tak jsem si vzal stock s tutorials.cz a taky velkou inspiraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 a kde to máš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Opraveno :D Asi špatné url,upnul jsem to znova ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Velké gaussovské a strašně bílé to snad vidíš ne? vůbec tam nejde vidět bod zájmu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Já vím :P Však říkám ať mně neukřížujete :) Já jsem začátečník,sigy mi moc nejdou ... Ale když už tu píšu,tak jsem chtěl něco taky postnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.