TwiCe Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Cartman182: na sigy tohodle typu se vykasli 8) radsi normalni stock.. ale jinak vcelku dobry az na typo 8) Fashion02: omg musis ten celej post citovat? dmnce :roll: Kolda: citim pokrok ale furt to neni ono :) efekty a celkove styly v sigu k sobe vubec nesedi, prava strana zase odtahuje pozornost :) a to typo by chtelo este vyladit ... (typa na overlay uz neleti) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Twice : Sigy tohodle typu , se mi líbí , a já dělám to co se líbí mě , a ne ostatním ;) ... například se mi moc nelíbí sig Zinglbee a tvuj co máš teď taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 j dit jasny ale u tedlech typu nevyzdimas skoro nic ztoho co umis :) .. neda se u toho nic moc vymyslet .. ale asi to bude itim ze nemam rad fotbal takze to neres :cheesygrin: PS: ten co mam v podpise se mi uz taky nelibi :D ale neni cas udelat nic novyho 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Twice dik ze jsi mi to ohodnotil ale ja nvm jak dělat tou technikou blendingu orezovou maskou neměl bys nějakej návod na to ?? ja tam zkousel házet ty c4d render, ale zdálo se mi to víc pokaženy Edit: tak jsem to asi zjistil že je to dělany tym c4d renderem, ale ja to tam asi neumím pořádně dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 neco o blendingu a nejakej tut :) .. http://www.tutorials.cz/forum/index.php?topic=4928.0 http://zonda333.deviantart.com/art/Basic-Blending-Tutorial-104488473 http://nitrous-0xide.deviantart.com/art/Darkrai-Tag-Tutorial-118595369 http://garthrs.deviantart.com/art/Basic-Tutorial-Intermediate-134513025 a c4d nemusis pouzivat :) de delat blending napriklad i pomoci bluru ,nebo smudge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 hej fakt dik moc tedka jsem udělal novej, ale typo jsem vubec nevěděl jaky tak jsem tam neco dal a nějak mě to chytlo to dělat i když me nebaví to typo protože se mi nikdy nepovede :D zrovna u toho alone in the dark se mi líbilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 tak než to písmo odflaknout tak je lepsi ho tam nedavat nebo pockat do druhyho dne .. to pomaha :D ale bohuzel predchozi alone in the dark se mi libil vic :) tenhle ma hodne malou kvalitu stocku a celkove me moc nezaujal :) vydej se spis smerem alone in the dark ... ;-) ______ vytvor dnesni temne noci :cheesygrin: Goblin - Catalysm stock: http://www.wow-europe.com/cataclysm/_images/artwork/ss7_hires.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 twicearts ten goblin je peknej a ten zelenej spodek delas romazáváním nebo brushem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 oboje :) ... +smudge pulka normalne stetcem ... pulka smudgem a pak na par mistech blurnuti aby to melo blending 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 ted taky zkousim smudge ale moc mi to nejde :D EDIT: tak tu vám dávám muj další výtvor :D nemam co dělat tak pořád něco vytvářím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jop to se da 8) ale mas mdly efekty (priste to nekdo rozsvit) , a nikde nejsou zaostreny , coz je skoda.. WF (wireframe) se mi tam az tak moc nehodi :) chybi ti zdroj svetla.. a to typo zase pekne ö nicem ... zkus do nej priste dat nejakej prechod ( z nejakyho odstinu do nejakyho) PS : je to illidan .. ne illinda ... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jo dik jsem se prepsal :D jsem mu chtel ty klikyháky na těle rozzářit ale nešlo mě to moc EDIT: tak co je to lepší ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 lepsi to urco je... vis jak docilit svitivyho efektu? dej ten efekt kolem twinbladu (ty jeho mece) bilou barvou a dej to na overlay (zkus to zkopirat i 2x na sebe tu vrstvu) typo je lepsi urco ikdyz neni dokonaly x) ale v2 rozhodne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jo dik jsem se prepsal :D jsem mu chtel ty klikyháky na těle rozzářit ale nešlo mě to mocEDIT: tak co je to lepší ?? :D Wow, tak tohle už se mi moc líbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 -............................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Wow, tak tohle už se mi moc líbí! dík moc a to teprve začínám :) EDIT: jo a určo zkusím ty meče trosku pošéfovat :) jo a ja už fakt nevím co s tím typem chtěl jsem tam doplnit nějakou čáru perem ale nvm nvm Tak jsem ty meče trochu zesvětlil jo a twicearts nemohl bys mi udělat to typo, že bych ti poslal třeba na ICQ to PSD abych se podíval jak bys to udělal ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jo proč by ne ;-) se ozvy ____ Jinak sem editnul toho goblina .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Omlouvam se jestli se to tedkon nekdy bylo tematem ale nemate nekdo tut na to jak pracovat s C4D ptze na tutor. sem to nemohl najit. Předem dík . Jinak ted uz si snad na grafiku cas najdu celý zítřek bych se tomu chtel venovat xD EDIT: Ten sig co mam ted bude slabej odvar co dokazu zítra xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Goblin je lepší a to o dost.Ted už nevytváří dojem chaosu a přeplácanosti.A typo se k tomu hodí.Ale nejsem odbroník za mě GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 TwiCeArts jo jo je ohodne lepsi tedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Japan Girl :D Kolda : Mě se to líbí , ale nelíbí se mi natom ty černý čáry na mečích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ScArc!ty: http://jimkimjat.deviantart.com/art/C4D-Manip-Sig-Tut-67923253 http://peewee1002.deviantart.com/art/SAW-signature-tutorial-PS-116433612 http://josh111.deviantart.com/art/Halo-Full-Signature-Tut-71673385 http://spooner2802.deviantart.com/art/Toxic-signature-tutorial-CZ-106292924 (jinak kdyz nebudes linej tak na DA toho je dost :)) Pooky: Objektivní kritika od někoho kdo se vtom nějak extra nevyzná není vůbec na škodu ... Já například ukazuju finální výtvory přítelkyni apod.. a ani nevíš z jakejch úhlů se na to nezasvěcenej kouká :) .... díky ;-) YaKuZa: dík ... ráno moudřejší večera... u první verze sem byl večer spokojenej a ráno mě tam hromada věcí vadilo, navíc se to ani moc nelíbílo tak sem se to pokusil trošku překopat 8) Cartman182: Je to až moc prázdný a chybí nějakej wow efekt , nebo aspoň živější BG 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Předem se omlouvám za off.Lidi chtěl jsem vás poprosit jestli by ste mi sem nedali nějakej link na Photoshop CS4(full,né trial)českou verzi?:bash:dík;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ja na nějaký sig nešáh asi dva měsíce ale z dnešní nudy jsem se tomu dobrejch dvacet minut věnoval a todle z toho vzešlo :D Sry jestli je to hnusny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Gnome in Cube _________________________________________________________ Takže abych se trošku obhajil a objasnil mou situaci grafiku jsem se zacal ucit pred cca 8měsící po měsící jsem přestal a ted znovu zacinam xD K mé praci: 1. Myslim si že jsem trosku podelal to svetlo vlevo na hore (je ho tam az moc) 2.Vazne jsem si nevedel rady s typem =( 3. Prava cast se mi zda prazdna ale nevedel jsem cim to vyplnit Celkovy souhrn Myslim si ze na prvni praci po 8 mesiců jsem si vedl dobře xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.