Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Twice jak jsi to udělal ?? Fakt mazec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 John "Soap" MacTavish 8) Ray-Ban skull :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Army-K jak to děláš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tablet, předloha a snažíš se to celé jen zjednodušit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 co je tablet?? :wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 http://cs.wikipedia.org/wiki/Tablet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 AHA tak to nemám xD ale mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 neco sem zkusil jeste s tim assasinem ale porad low :( pls koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Není to špatný ale já s C4D renderama neumím:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 me se to nelibi .. moc tam toho nemas .... jen obrazek pozadi C4D ... a typo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 me se to nelibi .. moc tam toho nemas .... jen obrazek pozadi C4D ... a typo xD dva krát a ještě se mi ten C4D nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Moje první práce s photoshopem, takže low :(( Kdyžtak mě prosím okomentujte, co dělám blbě :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Na první sig je to dobrý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 no,k tomu neni moc co říct....žadný efekty,žádná hloubka,nic.....až na typo(špatný) tam nic neni....a máš zdeformovanej obrázek....sry ;) doporučuju: http://www.tutorials.cz/clanek1358-zaklady-podpisu-teorie a pokud je to tvoje první PS práce,tak i tohle: http://www.tutorials.cz/photoshop-zacatky a pak nějaký tutoriály.....podle těch to zkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 tutorials.cz najdeš tam vše .. použij to a pak to bude super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Dělá tu někdo planetky a hvězdičky? :) My First.. :? http://yfrog.com/0kspaceart1j A můj první sig.. :D Tady je můj druhej.. :) Beru jakoukoliv kritiku a rady.. Díky.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 tutorials.cz najdeš tam vše .. použij to a pak to bude super zbytecne to tu pises ... vzdyt uz to FB psal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Electrice pěkný na první sig ale nelíbí se mi ten Font ale jinak pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Jsem se nudil,tak jsem něco zkusil .... jen do mně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Hmm pěkný !!! ukaž stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Jestli to bylo na mně tak tady:http://tinypic.com/r/4qlul2/6 Jestli ne sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 pohlete na muj new avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 pohlete na muj new avatar hm ... a to jsi delal cele ? nebo jsi stahl panacka a napsal tam layer ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Tak kritiko ke mně .... :D Tagwall ani kritizovat nemusíte,vím že je hrozný,spíše sigy co mám zlepšit atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 mě to příjde jako jedna a ta samá úprava,akorát z jinýho stocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.