TwiCe Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 myslis ten mazlej c4d efekt danej na soft light? ne tak ten nevim jak se dela :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak už mně nebavilo se dívat jak všichni něco dělají tak jsem něco uplácal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 tak já sem dám něco z jinýho soudku... docela mě baví malování ve ps tak jsem namaloval v pořadí druhý výtvor; pokus o přírodu :D je to kreslený bez předlohy, jen myší dělá někdo něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ja poznám veľa takých ľudí , oni to robia trosku na vyšej úrovni .. Keď chceš , môžem ti poslať do PM názov toho fóra .. Tvoja práca - svetlo je celkom fine , len tam vľavo je to až moc tmavé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jj pošli.... vim že to neni nic moc, je to teprve druhá práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 tak už mně nebavilo se dívat jak všichni něco dělají tak jsem něco uplácal :D :bash: Mě se to mrtě líbí .... :cheesygrin: lepsí nez cod co mas v podpise ... / podle me... / :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jo tak dik moc :D :D mě se to totiž i moc nelíbí :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jak udělat ty světla jak má Cartman na tom sigu s Neithiri ???? Jsou C4D, brushe, pohrání ve vrstvách,... EDIT : Mock : Škoda té žluté, je moc "agresivní", jinak to není špatný (já podle tutů taky nikdy nedělal:D , a ani je nečetl :D ) Todle se mi líbí ;) New4x : Jediný co se mi na tom sigu nelíbí je ten odraz dole PlayerPs : Nemám moc rád tyto nevyvážené sigy :( ale jinak si nemůžu na nic stěžovat jojo z tohodle stocku sem taky dělal sig :lol: , a není to špatný sig snad jen, typo mi tam nesedí Omlouvám se až teď ale byl sem v práci a nedostal se k netu (komu by se chtělo když děláat bezmála 20 hodin :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Když je nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ta žlutá mi tam nepasuje jinak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 mě se to líbí celé .... až na tu babu xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Díky Cartmane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Teď jsem přemýšlel,co kdyby se obnovila grafická soutěž co měl twice ? Nechcu říct grafiků,ale těch co dělají sigy je tu celkemo dost a myslím,že by se mohlo předejít hádkám kdo je lepší jak už to tu několikrát bylo .... Kdyby twice nechtěl,já bych se toho chopil,ale spíše bych počkal na Vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mě je to jedno ale myslím si že o crdts by to bylo zábavné .. ale nedělal bych to kvůli hádkám ale kvůli krásným výtvorům a crdts :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mě je to jedno ale myslím si že o crdts by to bylo zábavné .. ale nedělal bych to kvůli hádkám ale kvůli krásným výtvorům a crdts :D To byl jenom jeden z důvodů,ale já myslím že jedno kolo na zkoušku by se mohl udělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Ale jen na jedno téma nebo render Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak jak to bylo minule:http://console-forum.net/showthread.php?t=65628 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 To byl jenom jeden z důvodů,ale já myslím že jedno kolo na zkoušku by se mohl udělat :) Aká grafická sutez ? .... mozes mi to trochů popsat ? ... nwm o co sa jedná ... vďakÁ .. :roll: E:// sry nevsiml sem si toho prispevku nademnou .. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Viz. post nad tebou .... Uvidíme jak se k tomu postaví twice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 To byl jenom jeden z důvodů,ale já myslím že jedno kolo na zkoušku by se mohl udělat :) Kvůi hádkám to nebylo, to nebyl ani ten hlavní důvo, proč se to zrušilo, ale Twice u toho trávil klidně i 2 hodiny a když tam byli 2-3 sigy tak se ani nedivím, že se na to vysral... Dragonforce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Kvůi hádkám to nebylo, to nebyl ani ten hlavní důvo, proč se to zrušilo, ale Twice u toho trávil klidně i 2 hodiny a když tam byli 2-3 sigy tak se ani nedivím, že se na to vysral... Já vím,bylo to kvůli malé účasti,ale teď bych řekl že je nás tu dost,takže kdyby se toho twice ujal byl bych velmi rád a snad né jenom já. Kdyby twice neměl čas nebo zájem a bylo dost lidí,tak bych se toho ujal .... PS: Ten sig se poved :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 A kde vemeš porotu ? máš snad taky kontakty na grafiky jak Twice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Cvak ma taky kontakty myslím ...( kddyžtak sry za otravu :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Dragonforce prekonstrastované !! a tie svetlá sú také "o ničom " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 A kde vemeš porotu ? máš snad taky kontakty na grafiky jak Twice ? Znám pár lidí mimo forum,ale na kontakty twice určitě nemám ...... Proto jsem psal,že bych byl velmi rád,kdyby se toho ujal,při nejhorším jestli o to není zájem tak řekněte ať nejdu hlavou proti zdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.