Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Cart: neni mezi nima moc rozdíl teda ;) :lol: Já v nich vidím rozdíl velkej celkem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 DR : presne u new4x je vzdy smudge kolem zad nenasel sem snad sig kde neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Já v nich vidím rozdíl velkej celkem:D no dobřéé :lol: v2 je trochu víc oranžová :D:dozey::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Mock : DR : presne u new4x je vzdy smudge kolem zad nenasel sem snad sig kde neni ale ty neumíš ani ten smugde :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 moc to hrotíte :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 moc to hrotíte :dozey: ty se do toho teď nepleť prosímtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 ok,já jen že zbytečně pletete z hovna bič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nic jdu si pro Ban už :D - sere mě zde jenom člověk a je to ta slovenská píča EDIT ? Zingle když už si mi dal upomínku tak mi dej i BAN ať seš správnej mod :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Jn FB měli bysme přestat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Něco nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 To za tou hlavou , je tam zbytečný a ten rozmazanej výstřel je taky o ničem, typo mi tahá oči jinam než tam kde si chtěl FP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 DT : Už aby to bylo :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 OMG ..... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 OMG ..... :roll: DMNC :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ježíš nespamujte tady! a mě se to zahlavou líbí u méhu sigu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 TAk když se ti to líbí.... :roll: - lol s tím spamem to říká ten pravej :D dokud se to nesmazalo měls tady nejvíc postů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nechápu proč se tu furt hádáte kdo je lepší ..... Jestli si chce to dokazovat tak na to tu je grafická soutěž .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ty vole a kdo se hádá kdo je lepší ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ty vole a kdo se hádá kdo je lepší ?:D Jak furt útočíte na darka .... nevím ale zdá se mi to proti němu nefér ... Ikdyž on pokaždé není taky 2x milí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 No vidíš tak drž radši hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 No vidíš tak drž radši hubu Ale nepřeháníš to už k*rva trochu ? Já k tobě byl pokaždé slušný ... Jsi hnusný jak kdyby ti někdo sboural bábovičku a ikdyž možná jeho signatury se ti nelíbí tak se mu v žádném případě nevyrovnáš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 a btw , ty máš každý sig iného štýlu , že mám jen jeden ... ale tomu se aspon rict styl .. a ne to tvoe Render + C4D + BW xDDD ... :dozey: btw : Mock k tom Spamovani ... pomlč .. nejvetsi spamer si tu ty :roll: :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Ikdyž on pokaždé není taky 2x milí ... ok .. je čas na verejnú omluvu :lol::lol: Máte pravdu ; s tým fórom keď som sa oháňal a zo skúsenostami , som to prehnal .. SORRY ! =) EDIT : Newx4 - Ako som písal , dávam sem každý tretí sig .. takže .. a nevidel si 85% mojich práci . .takže nemáš čo vyťahovať ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Negto drž piču :lol: o sigách nikdo nemluvil, mluvím o jeho chování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Všichni držte hubu, poslední varování pak 2 body pro všechny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.