Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Tu už spam všecko, aby se člověk bál sem něco vůbec dát :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 zmizel mi post :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Games má nejkrásnější sig na foru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Moja tvorba do súťaže :D doufam ze se libí .. .dal sem si na tom celkem záležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Moja tvorba do súťaže :D doufam ze se libí .. .dal sem si na tom celkem záležet CO TO JE :D :D to jsi dělal v malování ?? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 CO TO JE :D :D to jsi dělal v malování ?? :D :D Neurážej mě ... furt to mam hezčí než ty .. takZe tichO^^ ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Moja tvorba do súťaže :D doufam ze se libí .. .dal sem si na tom celkem záležet tvůj nejhezčí sig, není tam smudge, takže je to příjemná změna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 tvl LOL vsichni na prvni stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Moja tvorba do súťaže :D doufam ze se libí .. .dal sem si na tom celkem záležet To myslis vyzne??? Alespon to mas originalni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Moja tvorba do súťaže :D doufam ze se libí .. .dal sem si na tom celkem záležet Nádhera , má to ten pravý šmrnc ! ;) To abych taky něco skusil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 já nevim asi sem divnej nelíbí se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Co to tu omg předvádíte? začněte se proboha chovat jak normální uvažující lidi kteří nemaj v hlavě nasráno.. Nevím co tu furt máte stěma kecama kdo má co hnusný .. já si myslím že si tu má většina zamíst před vlastním prahem a něco pořádnýho udělat než jen říkat jak co všední a "celkem fajn" a spamovat jak na fejzbůku PS: NewX4 se tady předvádí a vy se mu tady na to chytáte :dozey: ... ne nehraju si nachytrýho, jen by se chtělo nad sebou trochu zamyslet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 můj CFG: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Games má nejkrásnější sig na foru :D Games má nejkrásnější avatar na foru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 FB to je překrásné Pěkné ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 FB - Paráda, zatím nejlepší pro mě, co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Frozen Bee zase nesklamal :cheesygrin: opět nejhezčí :!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 díky chlapy ;) Cart: prosim tě předělej tu první stránku :D dit je to o nervy už :D EDIT: Negto: dej do CFG zatim nahoru tohle--> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Hej nemáte někdo nějakej pack C4d renderu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Hej nemáte někdo nějakej pack C4d renderu?? :google: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Hej nemáte někdo nějakej pack C4d renderu?? Si je stahni : http://www.deviantart.com/ :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Hej nemáte někdo nějakej pack C4d renderu?? http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=C4D Jinak edice příspěvků v cfg je povolena .... Kdyby někteří chtěli upravit své dílo :dozey: Jinak cena se zvedla o 3000 credits takže nějaké motivace je .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 můj CFG: maš to pěkny :) tak ted jsem zvědavej kdo to vyhraje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 maš to pěkny :) tak ted jsem zvědavej kdo to vyhraje :) j je to pěkné ... jenom se mi tam nelíbí ta Rozmazaná pila nebo co to je :D ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 no jo,to sem chtěl,aby to mělo trochu hloubku :D EDIT: Co vůbec posloucháte za hudbu při práci v PS?? já poslouchám třeba tohle http://tweetmysong.com/9o61ga :D prostě ty kapely co mam v podpisu.......co vy? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.