Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Sum41 :love: ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 HeadHunterz xD ...... u toho mi to vzdycky de .... btw : nesnasam Sum41 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 HeadHunterz xD ...... u toho mi to vzdycky de ....btw : nesnasam Sum41 =) Já zase tebe a taky to nemám potřebu všem říkat (věčinou :roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Sum sou dobrý ;) první verze medailí pro CFG.....stejnej styl jako to logo..... snad sou pěkný...číslo v ruce se bude měnit s číslem kola,a taky se samozřejmě bue měnit barva s každym kolem...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 ten banner se ti povedl ;) medajle uz nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Já si vždycky pustím John B nějakej drumec xD :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Twice: sem si to myslel...mě se taky moc nelíbí...ale počkám na názor většiny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Medaile su pekne ale na muj vkus moc rozmazané .... btw : ale jako furt lepsi nez nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 to je tim dementnim tinypic.com .....ten mi vždycky zhorší kvalitu obrázků.....:censored: i když tady u toho to moc neni zhoršený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Já poslouchám všecko možný od Simple plan , blink 182, atd. atd. klidně i Mozarta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 tak já třeba když něco dělám v PS nebo AI poslouchám Ninu Simone a někdy prostě podle nálady když něco maluju tak i třeba vážnou hudbu u toho se taky dobře dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Upravil sem první stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Upravil sem první stránku Krása .... :D lepší než to co tam bylo předtím .... xD :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jenom taková blbost :D V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jenom taková blbost :D V2. Výjmečně něco co se ti fakt hodně povedlo a moc se mi to líbí :love: Kromě fontu xDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Hovoril som že odídem .. ale takú radosť vám neurobím =D .. Cartman , tá alza je asi tvoj najkrajší sig .. .lebo není prekontrastovaná .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 No vyjímečně.. budu radši ticho a font, nj je to originál alza;) DT: Nj díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 No vyjímečně.. budu radši ticho a font, nj je to originál alza;)DT: Nj díky :D Hned nevrč ;) Doposavad se mi líbili asi jenom dva tvoje sigy,ale tendle je oba trumfl :) Začínáš se zlepšovat ..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Já nevrčím, každýmu se líbí něco jinýho, mě se třeba ty moje poslední sigy líběj, všechny většinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Já nevrčím, každýmu se líbí něco jinýho, mě se třeba ty moje poslední sigy líběj, všechny většinou Je pravda,že tvojemu stylu nemůžu moc příd na chuť .... Ale poslední sigy máš fakt hezké ;) Podívej se na moje sigy,mně se moje líbí všechny a ak vypadají :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ono každýmu se lbí něco jinýho ;) Jinak mě se taky když sem začínal dělat sigy, líbily, ale když se na ně podívám teď , tak se mi nelíbí... prostě jak jde čas a zlepšuješ se, tak na to přijdeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Jenom taková blbost :D V2. Woow ... Dobrý .... Moc pěkné barvy 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 NewX4 ... nechceš si upravit sig do CFG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 NewX4 ... nechceš si upravit sig do CFG ? dyť ho má oroginální:D:D - jinak může se editovat nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Nechci ... nemam naladu dělat sigy ... xD ... btw : tobě se nelíbí ='( ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.