Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 dyť ho má oroginální:D:D - jinak může se editovat nebo ne ? Může,psal jsem to už před tím ... Nechci ... nemam naladu dělat sigy ... xD ... btw : tobě se nelíbí ='( ? .... Je nádhernej,ale na můj vkus si zapojil moc fantazie :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Negto ? může se editovat bo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Může ........ Samozřejmě po ukončení soutěže se editování rovná vyloučení ze soutěže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Může,psal jsem to už před tím ...Je nádhernej,ale na můj vkus si zapojil moc fantazie :lol: Zitra zkusim udelat neco normalniho xD .... Teď si jdu pěkně lehnout ... pač v postílce na mě čeká moje láska ..... PSP ^^ ..... a v něm nejlepší seriál všech dob .... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 NewX4 ... nechceš si upravit sig do CFG ? já bych mu dal diskvalifikaci za výsměch :D PS:Negto,co řikáš na tu medaili?? :o :beta: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Medajle je pěkná ..... jsem rád za každou pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Skúsim urobiť aj ja medailu ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak mam v2......co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Nejsou tak rozmazaný ... ale dal bych to spis v barvach aby to sedelo k tom logu ... a text nejde moc videt ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 dit je to v barvach který sedej k logu...:D akorát ta hvězdička bude měnit barvu,aby to nebylo tak šedý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Ja myslel tu oranžovou hvězdu ..... dal bych ji modrou .... a text zvýrazni ..... Moje nova prace do soutěže ... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Zkus ju vobmotat tabletem ;) tu hvězdu, jinak jsou pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tu je moja medaila ..Inšpiroval som sa FrozenBeeom .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Du udelat medaile aj ja !.... btw : Carte drsny avatar ... ty si ted neaky alza FAN ? xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 stejne sou ty medajle jen takova kravinka s minimalnim vyuzitim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Cartmane cim si delal to pozadi za alzem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Mock : Brushe, C4D renders a smudge... New4x : Fanda zrovna ne, ale líbí se mi ten mimozemšťan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Nechtel bys me poradit? odmena 2000 credits :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Jako s čím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Tak různě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 TO není odpověd :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ze signaturama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 omg ... proc si to nepisete SZ ?..... tady zbytecne spamujete .... Mock .. nechapu jake rady potřebuješ ..... si zajeď na tutorials.cz viz 1 post ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Mock : Jediný co ti můžu poslat, tak jsou moje PSD a tam se naučíš... já nejsem dobrý učitel, neumím vysvětlovat New4X ... tak to je jedno, tento topic je zde na rady atd. to by sme pak mohli dělat všecko přes PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Dale si pisem SZ..jinak tutorials mam uz projety .. jiank pekny avatar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.