Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 http://tracertong.deviantart.com/art/Gears-of-War-font-111553953 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Další z mích nepovedených prací.. :D Edit: Já to vidim normálně ale pro ty co to neviděj reupload na imageshack to by melo jit snad vsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Nevim jeslti to je jen u mě, ale nic nevidim :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pro podporu CFG :D mel sem chut experimentovat .. no tady je vysledek :) Gears of War - Marcus Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pro podporu CFG :Dmel sem chut experimentovat .. no tady je vysledek :) Gears of War - Marcus Fenix Twl to typo je fakt nářez.. dávám thx můžu na tom oči nechat.. :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Zdar asi před 2 měsíci jsem začal ve photoshopu. Signatury mě moc neberou. Teda zatím sem ani nezkoušel:). Rád bych znal váš názor na moje výtvory:D http://dannyawesome.deviantart.com/art/Thoughts-And-Dreams-156798693 STOCK: nemuzu to najit ale byla to jen fotka toho chlapa u zdi, zbytek je 3D transform a http://dannyawesome.deviantart.com/art/Flooding-in-my-town-156799260 MAIN STOCK: http://s1.imgupload.cz/img/--/189547/1puhF/stock_city1.jpg a http://dannyawesome.deviantart.com/art/Ouch-it-burns-156834224 STOCK: http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=download&id=1210007 dík za kritiku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Dobré by bylo vidět zčeho si to dělal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Twice: pěkný....povedlo se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Kvuli tak skvele konkurenci jsem se snazil svuj soutezni prispevek upravit, myslim ze se mi to docela povedlo. Puvodni verze: Verze 2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Moc vtom nevidím rozdíl možná vtom světle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Moc vtom nevidím rozdíl možná vtom světle Světlo, barvy, vlevo jsem to nechal tmavý a levou (z jeho pohledu pravou) tvář jsem mu ztmavil, aby mu nesvítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jinak zingl pěkné oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Sanchez ... ty K.V sou parádní .... :cheesygrin: TwiCe ... To typo je mazec .... celý sig se ti povedl .....:wohow: PlayerPS : V2 se mi líbí víc ... hlavně v barvách to k sobě sedí :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 newx4 , ukáž stock ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 newx4 , ukáž stock ;) Je to tvorba Sancheze, stocky mas u toho. PS: je to pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Pěkná tvorba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 PS: s Alzou mě to napadlo až potom co bylo hotové pozadí takže neříkejte že se opičím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 To typo u Alzy je pro mě dost nečitelný. Zvolil bych kontrastnější barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 PS: s Alzou mě to napadlo až potom co bylo hotové pozadí takže neříkejte že se opičím prosím ... Neytiri ... hm .. podlě mě asi nejlepsi sig cos udelal .... pěkné typo ... Alza se mi moc nelíbí .. hlavně to typo btw : Zapoj se do CFG .... :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Edit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 To auto se mi docela líbí,ale špatný typo.....;) ten druhej se nezobrazuje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mě se zobrazuje .... btw : Libí se mi oba dva ... ale ten BF2 je nejlepší =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 To auto se mi docela líbí,ale špatný typo.....;)ten druhej se nezobrazuje :( Díky ;) Mě se Iron Man zobrazuje, ale pro jistotu Mě se zobrazuje ....btw : Libí se mi oba dva ... ale ten BF2 je nejlepší =) Díky, myslíš tento ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Me se na tom Battlefieldu nelibi jen ta modra, jinak na zacatek uplne super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.