Kolda Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Fashion02 jo už je to lepší dej jeste černy okraje ty se hoděj všude :D a ta barva v pravo nahore je takova pixelová ale jinak pekny na 2 dílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Kdo umi prez Photoshop 4CS Napiste na icq 554278755 dam credity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 YaKuZa jak ti vsichni doporučují Photoshop CS3 tak je to pravda taky ho doporučuji a pokud možno si ho sežeň ale jinak vse tě naučí z www.tutorials.cz pročti si tam par tutorialu mě to hodně pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 ScArc!ty: uz se zacina darit co? :) chtelo by to vic svetla typo vic k focalu .. a ty efekty prece jen vychytat :) ale urco zlepseni .. YaKuZa: uz stimhle pristupem ,nema vubec cenu zacinat .. nikam to nedotahnes :roll: Fashion02: je to osklivy :cheesygrin: nemuzu si pomoct ;-) zatim nevidim ze by si mel cit pro barvy a to je celkem spatny x) este zkousej , uvidis sam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Heroes 5 Verze 1 : Verze 2 : Verze 3 : Verze 4 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 nevim :? z myho pohledu je poslednich par praci krok zpatky .. 8) ten GoW byl v pohode ale v posledni dobe to postrada vsecky prvky sigu .. ( kompozice,focal,svetlo a spol...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Světlo totiž nwm jak udělat :D , třeba jak máš ty teď v sigu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Rychlovka pro AlexXxe moje prvni auto skodaz se je to na rychlo to typo je hrozne pak udelam V2 ted nic nevymyslim zatim aspon todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Cartman182: jednoduché světlo se dělá nejlépe bílým štětcem s velkým rozptylem a na překrytí "soft light" (jak sem psal tut pro krystofa tak v jednom bodě to tam je) Pooky: vím jaký je dělat sig s autem ... takže máš pár bodů k dobru :D ale jinak mě to moc nechytlo 8) nechtěl tu 350z v sérii? :cheesygrin: ________ jinak tady sem dělal pro zinglbee sig na zakázku x) já vím nic moc .. ale co chcete vymyslet u logo pro fotbalovej tým ( btw .. já fotbal nesnáším :D ) (to bílý přes to je vodoznak ... až zaplatí tak mu pošlu verzy bez toho 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 JJ nechtěl žádnej tuning .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Twice:newim,myslim ze ne ale tak snad se mu to bude libit :D Jinak auta moc delat nebudu neni to zabava :-( K tvému sigu,je to dobrý jen ty efekty mi tam nejak nepasujou,neseděj mi zkusil bych si stím ještě pohrát. Jinak nejaky maly typo by bodlo ale pokud to chtel bez typa. V2:Zatim jsem jenom vymyslel a zakomponoval logo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Achjo:D,tak já sem v tom photoshopu nikdy nenaučim:D,ani Tutorials.cz mě to nenaučí:D,musel by bejt nějakej pomalej vdeo návod:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Pooky : za 1: Nechtěl tam Nick za 2: Chtěl austo z výroby hned ;) ne tuning za 3: Má to v jiným topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Díky Cartman182 že jsi to připomněl. Odkaz: http://console-forum.net/showthread.php?t=65270 omlovuám se, že jsem to neřekl dříve. btw: Abych tu furt nedělal ot, tak tu něco přidám, dělal jsem to když mi bylo 12.:cheesygrin: Sice jsem to ani neogumoval, ale neva xD. Photoshop je teda pro mě dost náročnej. Sice se mi už něco povedlo podle tutorial, ale je to nic moc.(prosím radši nekomenovat xD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 pooky .. uz si stim nepohraju ptze sem si posral psdcko a nemam vrstvy :cheesygrin: no co 8) hlavne ze se to libi zakaznikovi :cheesygrin: a typo? vubec :) co by si tam chtel do nej cpat? :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 zajimalo by mě jak dělá někdo toto není na to nějak návod ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 to je pixel art , proste obrazky delany po pixelu ... tut zde http://aquamizuko.deviantart.com/art/Pixel-Art-Tutorial-32339589 http://www.tutorials.cz/forum/index.php?topic=2426.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Heroes 5 Verze 5 : Arsenal pro Zinglbee Samozřejmě bez toho nicku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Cartman:Heroes neupravuj je to ztrata casu udělej neco new,a ten aresanel povedenej jenom nejakej spinavej :D ale jo good Twice:Ja myslel typo jako treba jeho jmeno jestli nechtel ale tak co kdyz se mu to libi:D Tady je V3 a BW me se to libi tak co,jinak Grend je muj nick na tutorials :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 @Pooky: hodně, hodně pěkný! Dneska stáhnu PS a začnu se taky učit. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 @Pooky: hodně, hodně pěkný!Dneska stáhnu PS a začnu se taky učit. 8) To si říkám 2 roky xD, ale PS už mám. Takže nějaký krok je znát xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Piggy:Díky ale je to jen rychlovka.Snad se mi nekdy povede a udelam neco narocnejsiho.PS je nejlepsi program sveta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Jedno moje dílko... :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrowd: :arrow: STOCK :arrowl: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Mě se to líbí :) (ikdyž mě ostatní ukamenují :D ) Jinak moje Route 66 Stock http://i30.tinypic.com/9vco7l.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 nový 4 práce: tyhle se mi myslim povedli: tyhle se mi zdají velice pochybné :lol: (chci radu co zlepšit,pokud možno od Twice :D ) so what? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.