Shadow222 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Mám dotaz když budu hrát hry na kartě M3 on-line tak jestli mě dá Nintendo ban a pokud jo jak velkej a co by se stalo. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Zadny BAN te neceka pri online hrani. Teda alespon sem se s nim nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Velkej asi jako tvoje hlava.. .. ne, vazne, nic ti nehrozi, neni to jako u xboxu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Jo tak díky no nechci zakládat novej topic je u DS něco jako PAL a NTSC jako že bych třeba nemohl pařbit japonský hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 není... :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 není... :D;) :wohow: Má vůbec NDS chybu? :D (jo a to není bylo na ban nebo na regiony?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 no pár vad má ale jinak perfektní handheld no bylo to na regiony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 NDS má chybu tu, že na ní vychází málo her, které by zaujaly "ne-japonofily" :D Ale jinak je to perfektní systém. Žádné regiony neřeší, bany se snad ani nerozdávají (nevím jak za cheating)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Mám dotaz když budu hrát hry na kartě M3 on-line tak jestli mě dá Nintendo ban a pokud jo jak velkej a co by se stalo.
Díky předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.