BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 Zdar lidi znate nekdo tuhle hru ?? JA si ji ted stahuju a vypada docela "slusne" ... hral ste to nekdo ?? Melo by se to podobaat Postalu Popis hry:Redneck Rampage je 3D akční hra, která byla uvedena na trh v roce 1997. Hru vyrobila dnes již neexistující firma Xatrix Entertainment a hra byla distribuována společnosti Interplay. Redneck Rampage je další z řady her používajících Build engin. Tato hra je vesnicko-vidláckou akcí, ve které se zhostíte role bratrů Leonarda a Bubbyho. Vydáte se hledat své prasátko Bessie a odvrátit invazi emzáckých vetřelců. Hra je situována do smyšleného města Hickston v USA na zapadlém venkově. K ruce máte klasické zbraně jako revolver, dvouhlavňovou brokovnici, dynamit připevněný na šipkách, vrhač ozubených kol, AK47 a mnoho dalších. Proti vám budou stát vaši vlastní kloni, obyvatelé s proklatě špatnou náladou a vetřelci, kteří se chtějí zmocnit vašeho města. Celý děj se odehrává v opravdu vidláckém prostředí obklopeným benzínkami, s prasečí a slepičí farmou či závody na zpracování masa, nebo se můžete stavit v pravém vidláckém městě se šerifem. Na každém rohu je obchod s chlastem, který i vám může pomoci nebo se můžete naopak zhulákat a pak hrát pod vlivem nebo se cpát křupkama a sušenkama. Atmosféra je tu skutečně buranská, neustále vulgární hlášky a průpovídky buranů a i vás samotných jsou skvělé, inspirace Duke Nukem 3D je zjevná. Screen : [/b][/i] Citovat
Jarbi Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 Jo to sem hrál bude to pár let zpátky :) Citovat
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 Jo to sem hrál bude to pár let zpátky :) a jaky to bylo ?? Vim ze v dnesni dobe uz to ani nestoji za zminku ale me ted na PC spis bavy takovyhle "klasiky" nez naky hry na CryEnginu 2 xD na to mam xko... zajimalo by me jak na tom ta hra je... jestli je tam naka volsnost treba jako v postalu... :wohow: Citovat
Jarbi Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 heh tak to už si teda nepamatuju :) Citovat
Revan_ Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 Hra to byla super..takže pokud tě neodradí opravdu zastaralá grafika, tak si myslím, že se dobře pobavíš ;) Citovat
Arcane Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 hra je to opravdu výborná, mužu doporučit, mám ji odma originálku ze Score nebo kde byla :) klasicky procházíš urovněma a zabíjíš no :) Retro je best :D Citovat
brians Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2009 a jaky to bylo ?? Vim ze v dnesni dobe uz to ani nestoji za zminku ale me ted na PC spis bavy takovyhle "klasiky" nez naky hry na CryEnginu 2 xD na to mam xko... zajimalo by me jak na tom ta hra je... jestli je tam naka volsnost treba jako v postalu... :wohow: Ano volnost sice má, ale ne zas takovou převratnou jako u FARCRY. Je to hodně podobné Duke Nukenovi 3D (1996) akorát se to neodehrává někde ve městě nebo vesmíru, ale ve venkovském prostředí v okolí (floridských bažin a někde v nevadě) a ve městě duchů pokud zkusíš i datadisk Rides Agin. Určitě ji vyskoušej divím se, že si oní neslyšel ani si jí nikdy nehrál. Já jí poprvé zkoušel v roce 1997 na lepší 486, kdy to byla jako novinka panejo to mě, tak bavilo, že jsem nic jinného nehrál.:wohow: Až dodneška se kní vracím na noční hraní taková klasická odechovka na večery.:cheesygrin: Jenom mě štve, že to nejde hrát po internetu.:? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.