Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RapidShare - problem

hustokozlik

Recommended Posts

cau dneska sem po delsi dobe zas sel stahnout neco na rapid no chodim jako free user takze sem si odcekal 15 minut a dal znovunacteni ale napsalo to todle :

You want to download the following file: http://rapidshare.com/files/47114108/Clone_CD.rar | 2691 KB

Your IP address xxx.xxx.xx.x is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

pritom nic nestahuju ale matne si vzpominam ze naposledy kdyz sem tam neco stahoval tak sem nejak zasekal pc a musel natvrdo restartnout, to co sem stahoval sem vyhodile do kose a nestaral se, nevi tedy nekdo cim to je? popr jak to spravit?

:thx:

JESTE EDIT:zkousel sem to ted pravidelne 3 dny takze chybka asi nebude v nejakym kratkodobym blbnutim serveru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A přes jakej prohlížeč stahuješ ? Protože jestli přes Mozillu Firefox, tak to stahování můžeš mít zavřený, ale může to stahovat, zmáčkni v prohlížeči CTRL + J a uvidíš ..;)

no takova lama snad jeste nejsem a u mozily vidim kdyz se neco stahuje a navic po restartnuti se stahovani vypina ne proste nic nestahuju a i kdyz tam du pres explorer tak to stejny

Verejna IP pro panelak co ? :D

Mam to sami a kdyz nekdo neco taha pres rapid tak druhy ma proste smulu :)

nj ja nebydlim v panelaku intak mame zarizenej od soukromy firmy co dava opravdu kazdymu vlastni ip i s maskou

Semtam se to stane, i když se sekne komp nebo ti vypadne net...

no jo dobre ale ze by se takovadle nahoda stavala 18.7. 9:30, 18.7. 12:30, 18....................................................................., 21.7. 18:58 ????? tak to nwm to u toho kabelu asi sedi skritek

Odkaz ke komentáři

hele moc se v tom nevyznam nwm co je to za blbost protoze to driv slo, ale vim ze jasny sluzby za poskytnuti netu je kazdymu ip za priplatek a dalsi ip ale vsechny maj masku to mas tak ze mas ip ttreba 123.456.78.9 ale takovy ti internetovy odhalovace a az na profesionalni programky vetsina amaterskejch pokusu tak tem to ukaze jako tvoji ip treba 999.888.77.6 a nwm proc to vsichni maj je to spis nevyhoda pac je to pak nekdy pomalejsi, a ip nevim rozdelena asi je tam skritek nebo se mi posral comp

Odkaz ke komentáři

sdílená ip samozřejmě :) ... aneb bud rychlejší než ten druhej xDDD

osobne sem si dosel do jejich kancelare pac to mam kousek a sdilena ip, to mi rekli ze ne ale jeste me napadlo ze kdyz mi prave rapidshare rika ze moje MASKA ip prave neco stahuje je mozny ze nekdo s tou ip jako moji maskou uz existuje ze? kazdopadne driv to slo a to sem mel stejnou masku ip a pochybuji ze od ty doby ten typek zacal stahovat jako divej

Odkaz ke komentáři

on vytlačil tebe ... nemá to zapotřebí ;)

he, tak si mel nejspis pravdu pac sem to sel zkusit na druhej comp nahodou tam bylo odpocitavani 7minut tak sem si tostopnul a pak download sel, bohuzel sem dneska na UXtender ale schodil windowsy uplne viz.

''Tak nic proti Daveovi, můžu si za to sám ale jen chci varovat na todle fakt !POZOR! prave sem si zesral pc nejdriv mi po nacitaci obrazovky dell a a pote windowsuXP naskoci modra obrazovka rekne to ze to nemuze najit nejaky .dll o vypnuti zapnuti se to nacte objevi se kurzor a samo se to restartne, asi je to uplne po ale jeste zkusim http://console-forum.net/showthread.php?t=53517 pac mam pocit ze uz driv to bylo trochu zacpany a kdyby nijak jinak nainstaluju windows7, ale dyztak nevite pls aspon nekdo jak zachranit obrazky hudbu videa??? diky'' ( muj prispevek v http://console-forum.net/showthread.php?p=630144#post630144 )

mam XPcka a chtel bych se zeptat i tady jestli muzu nejak zachranit aspon takovy soubory jako obrazky,hudbu,videa? kdyby to slo muzu dyztak zachranit i stahly instalacky?? urcite dam :thx: za odpoved ktera by mi vyresila trable a diky moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu