G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 pridavej pls ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Teda, ne že by se mi obrazky 3 a 5 zobrazovaly, ale mám takový tušení, že 3 bude z Diabla 2 a 5 z Stronghold Crusader Extreme. Trefil sem se? :) Jocker: Tohle je forum, tzn je to pomalý - když jsem odeslal příspěvek, neměl jsem nejmenší ponětí že už jsi odpověděl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Teda, ne že by se mi obrazky 3 a 5 zobrazovaly, ale mám takový tušení, že 3 bude z Diabla 2 a 5 z Stronghold Crusader Extreme. Trefil sem se? :)Jocker: Tohle je forum, tzn je to pomalý - když jsem odeslal příspěvek, neměl jsem nejmenší ponětí že už jsi odpověděl :) pockej tak vidis ty obrazky nebo ne ? jo uz sem na to prisel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ale te je nefer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 camling:jj v pohodě .. , ale jak strefuješ hry když nic nevidíš ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ono sem to uplne nedomyslel protoze staci dat zobrazit obrazek a ukaze se to tam... no uz to upuju takze problem bude vyresen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ani v opere se nezorazuji :( re.connect: jenze ja tam mam jen 3: 4:Jocker LineAge II 5: takze uz ani 4ka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 ani v opere se nezorazuji :(re.connect: jenze ja tam mam jen 3: 4:Jocker LineAge II 5: takze uz ani 4ka... ted sem to smazal predelavam to... melo to nedostatky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 aha, ok no a kdyz to oni uz uhadlni? to neni spravedlivy... musis dat jiny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 aha, ok no a kdyz to oni uz uhadlni? to neni spravedlivy... musis dat jiny :( no podle cisel dam jen ty co uhadly... zbyli rozhazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 info: ale třeba lineage které rád hraju ( wowko moc ne :D ) tak to asi jsem uhádl nechci aby někdo odsuzoval hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 3.runsscape? ??? 5. Farcry .9 . Half Life Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 3.runsscape? ???5. Farcry .9 . Half Life runescape NE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 10: Transport Tycoon edit: Tak nic, pravidel jsem si všiml trošku později, pardon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 tak ty jsi dal tři a maximálně jdou dva vím všechny až na jeden :D ale zatím dám jeden.. 3 dofus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 runescape NE !!! no ale jinak to je spravne... 8. Age of empires? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 lidi novy pravidlo kazdej se muze zucastnit jen 2x denne prectete si to !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 hej ale tak vy proč tu dáváte tedy více jak 2 ? Když jsou povoleny 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jj ok diky za kredity, dame si iTrader :D ? Jocker: sem si precetl pozde to pravidlo novy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 hele od ted fakt 2 obrazky za den maximalne kazdej... to by pak bylo moc lehky !!! Nekdo by vedel treba vsechno HLEDAM SPONZORA XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 8: Stronghold 10: City Tyccon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 no ale jinak to je spravne... 8. Age of empires? age ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 6- hooligans storm of europe 7- Soldat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 to vse je na X-bOX? :D a to ani xbox nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 omg soldat na xbox ? transport tycoon ? Lol ... ne na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.