Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

G-force


crafterr

Recommended Posts

Zdravim

chci se zeptat jestli se vam líbí tato hra, zatim sem neměl možnost hrát, ale viděl sem video a vypadalo to fakt dobře + hodně dobrý morče. Napište sem prosím názory na hratelnost, grafiku a celkové zpracování hry.

Dík :?

Tak si musim udělat recenzi sám. Hra je dost dobrá. Ve hře ovládáte morčáka jménem Darvin, který má za úkol zničit oživlé přístroje.

Hlavním tahákem této "disneyovky" je 3D mod, který, po nasazení brýlí (za 30 Kč z papírnictví nebo vydeopůjčovny se pořídí 2barevné brýle *modrá a červená), funguje naprosto dokonale. Já osobně hraji na LCD SHARP 42"

ale i na normální 100Hz televizi to pošlape dobře.

Dle mého názoru tato hra patří do průlomu Xbox 360 her, ale vlastně i konzolí. Doporučuji všem vyzkoušet a doufám, že vývojáří budou postupovat v tomto trendu dál a že se někdy dočkám i pořádné střílečky, kde budu moct uhejbat kulkám a né letícímu morčeti:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne musis cekat nez ta antena, co dela ten cervernej nesmysl zhasne, bezet, tam, a v pravo i nalevo sou anteny dalsi co ji dodavaj ten stit... ty musis znicit a to i na druhy strane...

anteny: nevím přesně jak se jim říká ale dělaj takový ty zelený a červený zdi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo bylo tak jak rikas .. ale sama od sebe nezhasne .. musis za sebou nechat letet vystrelenou raketu a uhnout se aby narazila do toho cervene paprskove zdi aby ses dostal k tem dvoum kytkovym satelitum na obou stranach a potom normalne kill boss :D jinak dik ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě hra samotná baví dost(dokonce na obtížnost chalenging(tak nějak to je;)) je hra docela těžška)sice tam není krev což asi nějakejm idiotům vadí(nemám rád takovýhle lidi.Neříkám že nemám rád krváky ale nějaký odreagovaní to chce....)a už vubec nemám rád lidi co se ptaj,,a stojí to vubec zato obetovávat medium??!''a podobný keci....neřeknu lidi který si hry kupujou.ale lidi co si je palej a pak se ještě blbě zeptají jestli se to vyplatí pálit?!?to snad nee....prostě to si musí člověk rozhodnout sám jestli se mu hra líbi nebo ne...jinak mne se ta hra líbi hodně kdo váha.ať jde do ni BTW:většina her s 3D modem je nejlepší hrát na velké televizi na malých to není poznat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu