Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

hele co kdyby se nejdriv vybrali penize 150kc/kus takovej malej sponzoring potom se objednaly tricka 50kc/kus(jak psal re.connect) aby byla jistota myslim ze by do toho sla pro zacatek tak 50 lidi, ja bych sel urcite taky tak by se jich objednalo 100 a urcite by z toho zbylo neco na chod fora a bylo by to mozna efektivnejsi nez sponzoring, popr. muze byt cena i vyssi stejne bych si ho taky vzal

xDante: tak by si s tim hold nedal jednou ty prasecinky a zmolky by nebyly

EDIT: samozrejme :-) to neni pro xDante1986, myslel sem jinyho danteho :D:D:D he

EDIT2: jo mluvil sem o tricku od valdy to je prece jen zatim nejlepsi

Odesláno
  hustokozlik napsal:
hele co kdyby se nejdriv vybrali penize 150kc/kus takovej malej sponzoring potom se objednaly tricka 50kc/kus(jak psal re.connect) aby byla jistota myslim ze by do toho sla pro zacatek tak 50 lidi, ja bych sel urcite taky tak by se jich objednalo 100 a urcite by z toho zbylo neco na chod fora a bylo by to mozna efektivnejsi nez sponzoring, popr. muze byt cena i vyssi stejne bych si ho taky vzal

xDante: tak by si s tim hold nedal jednou ty prasecinky a zmolky by nebyly

EDIT: samozrejme :-) to neni pro xDante1986, myslel sem jinyho danteho :D:D:D he

EDIT2: jo mluvil sem o tricku od valdy to je prece jen zatim nejlepsi

souhlasim,valda udělal fakt luxus triko,pokud by stál tolik kolik řikáš,určo do tho du!:)
Odesláno

cus chlapy setko doriesene pustim sa do toho...s rixom uz nieje problema na moj navrh trika vid. http://console-forum.net/showthread.php?t=34048 sa mi prihlasilo viac nez 200 zaujemcov..nepiste mi PM ani an ICQ ani mail...vsetko sa dozviete vcas v novom topicu ;)

EDIT: Sry all...zriekam sa tohto. prislo mi to ako super napad ale na zrealizovanie to bude tazsie...nemam ani 18 ani 18+ zeby som mohol do toho investovat vlastne peniaze takze to vidim ako nezrealizovatelne...lachtan to ma celkom dobre naplanovane a ma tam uz aj nejakych grafikov...jedine si vyhradzujem Autorske prava na svoje triko ...verim ze *dave* ako lepsi grafik vam dokaze spravit aj nieco lepsie ;) ak sa nieco zmeni..a podari sa mi nejak to zrealizovat dam vam urcite vediet...;)

Odesláno

Pokud byste meli zajem tak muzu nechat trika udelat. Jeden muj znamej ma reklamku kde tohle delaj. Uz jsem nekolik dezjanu trik delal (asi 10 dezajnu, male serie....10-40ks od dezjnu) cena by vysla cca300-400,-kč / ks podle poctu barev a kvality trika (delam kvalitni trika vysoka gramaz... 200g) barvu a velikost trika byste si mohli vybrat.... aby se to vyplatilo muselo by bejt min cca15-30objednavek pokud by bylo vic mohla by jit cena o neco niz...... byl by to kvalitni sitotisk (vydrzi dlouho) muzu nechat postiknout i mikiny (klasicky, se zipem, s kapucou) navrh by musel bejt v krivkach v Corelu (format CDR)

tenhle navrh vypada pekne

http://i34.tinypic.com/211vr54.png

a pokud je v krivkach tak by nebyl problem ho zrealizovat

pokud bude peknej navrh (nejlip v krivkach) dost objednavek tak jsem ochotnej do toho jit a o vse se postarat (zafinancovat to nechat to potisknout a pak to rozeslat)

pokud by byl zajem muzu naky trika co jsem delal nafotit...... aby jste meli predstavu

edit: realizace by trvala cca mesic (pokud bude navrh v krivkach a dost objednavek.... navrh muzu do krivek pri nejhorsim prekreslit kdyby v tom byl problem.....)

Odesláno
  wringer napsal:
Pokud byste meli zajem tak muzu nechat trika udelat. Jeden muj znamej ma reklamku kde tohle delaj. Uz jsem nekolik dezjanu trik delal (asi 10 dezajnu, male serie....10-40ks od dezjnu) cena by vysla cca300-400,-kč / ks podle poctu barev a kvality trika (delam kvalitni trika vysoka gramaz... 200g) barvu a velikost trika byste si mohli vybrat.... aby se to vyplatilo muselo by bejt min cca15-30objednavek pokud by bylo vic mohla by jit cena o neco niz...... byl by to kvalitni sitotisk (vydrzi dlouho) muzu nechat postiknout i mikiny (klasicky, se zipem, s kapucou) navrh by musel bejt v krivkach v Corelu (format CDR)

tenhle navrh vypada pekne

http://i34.tinypic.com/211vr54.png

a pokud je v krivkach tak by nebyl problem ho zrealizovat

pokud bude peknej navrh (nejlip v krivkach) dost objednavek tak jsem ochotnej do toho jit a o vse se postarat (zafinancovat to nechat to potisknout a pak to rozeslat)

pokud by byl zajem muzu naky trika co jsem delal nafotit...... aby jste meli predstavu

edit: realizace by trvala cca mesic (pokud bude navrh v krivkach a dost objednavek.... navrh muzu do krivek pri nejhorsim prekreslit kdyby v tom byl problem.....)

ohledne tohodle napis Rixovi a nebo Lachtanovi, ten uz se prihlasil ze trika potiskne atd. ale mozna by mel zajem o pomoc, vyberou se asi 3 designy a pry velmi kvalitne se potisknou, designeri mozna budou pod Lachtanem pracovat dal, ale zatim je uz vse domluveno takze pochybuji ze by neco menily ale jestli mas zajem zkus to u jednoho z nich

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu