Marr Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 ^^ +1 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 okey okey souhlas noste si co chcete..třeba tričko s pokemonama..xD já bych si ale možná aj to CF tričko vzal ale dal bych si ho za sklo na stěnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Mě se tenhle návrh třička nelíbí. Příjde mi hodně neprofesionální. Samotnému nápadu na trička se nebráním, asi bych podpořil koupí :) I když sem už poslední dobou chodím jen pasivně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jean1468623532 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Nebo se může nosit k popelnicím x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Ja mam navrh na CF trenky s dirama na srani...(Pro zajemce i bez direk..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Ja mam navrh na CF trenky s dirama na srani...(Pro zajemce i bez direk..) :D:D:D dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 hele co kdyby se nejdriv vybrali penize 150kc/kus takovej malej sponzoring potom se objednaly tricka 50kc/kus(jak psal re.connect) aby byla jistota myslim ze by do toho sla pro zacatek tak 50 lidi, ja bych sel urcite taky tak by se jich objednalo 100 a urcite by z toho zbylo neco na chod fora a bylo by to mozna efektivnejsi nez sponzoring, popr. muze byt cena i vyssi stejne bych si ho taky vzal xDante: tak by si s tim hold nedal jednou ty prasecinky a zmolky by nebyly EDIT: samozrejme :-) to neni pro xDante1986, myslel sem jinyho danteho :D:D:D he EDIT2: jo mluvil sem o tricku od valdy to je prece jen zatim nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 hele co kdyby se nejdriv vybrali penize 150kc/kus takovej malej sponzoring potom se objednaly tricka 50kc/kus(jak psal re.connect) aby byla jistota myslim ze by do toho sla pro zacatek tak 50 lidi, ja bych sel urcite taky tak by se jich objednalo 100 a urcite by z toho zbylo neco na chod fora a bylo by to mozna efektivnejsi nez sponzoring, popr. muze byt cena i vyssi stejne bych si ho taky vzal xDante: tak by si s tim hold nedal jednou ty prasecinky a zmolky by nebyly EDIT: samozrejme :-) to neni pro xDante1986, myslel sem jinyho danteho :D:D:D he EDIT2: jo mluvil sem o tricku od valdy to je prece jen zatim nejlepsi souhlasim,valda udělal fakt luxus triko,pokud by stál tolik kolik řikáš,určo do tho du!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 sorry ale já si myslím že jediný triko který by měli nosit uživatelé CF je tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=34048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 sorry ale já si myslím že jediný triko který by měli nosit uživatelé CF je tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=34048 he? copak jsem psal neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 sorry ale já si myslím že jediný triko který by měli nosit uživatelé CF je tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=34048 o tom neni pochyb, tohle je fakt nejlepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 jj do tohohle trika bych šel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 jo, není špatný, ale stejně si myslím že z toho sejde :) ale kdyby byl zájem jako hodně velkej, klidně bych se zapojil do nějaký grafický skupinky co by to dělala... ale muselo by z toho něco bejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 nevite kolik bude cena ? orientacne? aby se to veslo treba do 350,- aspon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 jo lidi taky bych byl pro ten krvavej navrh... ale dal bych treba soutez o nejlepsi navrhy... a proste by se pak vybrali treba 3 druhy... kdyz by bylo vic druhu urcite bych sel nejenom do jednoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 nevite kolik bude cena ? orientacne? aby se to veslo treba do 350,- aspon Tyjo do 350 to asi bude určitě.. Za 350 jde sehnat kusově potisk trička.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 aby neuvedli do obrazu tebe a to tak ze se ti na to vsichni vyserou... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 cus chlapy setko doriesene pustim sa do toho...s rixom uz nieje problema na moj navrh trika vid. http://console-forum.net/showthread.php?t=34048 sa mi prihlasilo viac nez 200 zaujemcov..nepiste mi PM ani an ICQ ani mail...vsetko sa dozviete vcas v novom topicu ;) EDIT: Sry all...zriekam sa tohto. prislo mi to ako super napad ale na zrealizovanie to bude tazsie...nemam ani 18 ani 18+ zeby som mohol do toho investovat vlastne peniaze takze to vidim ako nezrealizovatelne...lachtan to ma celkom dobre naplanovane a ma tam uz aj nejakych grafikov...jedine si vyhradzujem Autorske prava na svoje triko ...verim ze *dave* ako lepsi grafik vam dokaze spravit aj nieco lepsie ;) ak sa nieco zmeni..a podari sa mi nejak to zrealizovat dam vam urcite vediet...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wringer Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Pokud byste meli zajem tak muzu nechat trika udelat. Jeden muj znamej ma reklamku kde tohle delaj. Uz jsem nekolik dezjanu trik delal (asi 10 dezajnu, male serie....10-40ks od dezjnu) cena by vysla cca300-400,-kč / ks podle poctu barev a kvality trika (delam kvalitni trika vysoka gramaz... 200g) barvu a velikost trika byste si mohli vybrat.... aby se to vyplatilo muselo by bejt min cca15-30objednavek pokud by bylo vic mohla by jit cena o neco niz...... byl by to kvalitni sitotisk (vydrzi dlouho) muzu nechat postiknout i mikiny (klasicky, se zipem, s kapucou) navrh by musel bejt v krivkach v Corelu (format CDR) tenhle navrh vypada pekne http://i34.tinypic.com/211vr54.png a pokud je v krivkach tak by nebyl problem ho zrealizovat pokud bude peknej navrh (nejlip v krivkach) dost objednavek tak jsem ochotnej do toho jit a o vse se postarat (zafinancovat to nechat to potisknout a pak to rozeslat) pokud by byl zajem muzu naky trika co jsem delal nafotit...... aby jste meli predstavu edit: realizace by trvala cca mesic (pokud bude navrh v krivkach a dost objednavek.... navrh muzu do krivek pri nejhorsim prekreslit kdyby v tom byl problem.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Pokud byste meli zajem tak muzu nechat trika udelat. Jeden muj znamej ma reklamku kde tohle delaj. Uz jsem nekolik dezjanu trik delal (asi 10 dezajnu, male serie....10-40ks od dezjnu) cena by vysla cca300-400,-kč / ks podle poctu barev a kvality trika (delam kvalitni trika vysoka gramaz... 200g) barvu a velikost trika byste si mohli vybrat.... aby se to vyplatilo muselo by bejt min cca15-30objednavek pokud by bylo vic mohla by jit cena o neco niz...... byl by to kvalitni sitotisk (vydrzi dlouho) muzu nechat postiknout i mikiny (klasicky, se zipem, s kapucou) navrh by musel bejt v krivkach v Corelu (format CDR)tenhle navrh vypada pekne http://i34.tinypic.com/211vr54.png a pokud je v krivkach tak by nebyl problem ho zrealizovat pokud bude peknej navrh (nejlip v krivkach) dost objednavek tak jsem ochotnej do toho jit a o vse se postarat (zafinancovat to nechat to potisknout a pak to rozeslat) pokud by byl zajem muzu naky trika co jsem delal nafotit...... aby jste meli predstavu edit: realizace by trvala cca mesic (pokud bude navrh v krivkach a dost objednavek.... navrh muzu do krivek pri nejhorsim prekreslit kdyby v tom byl problem.....) ohledne tohodle napis Rixovi a nebo Lachtanovi, ten uz se prihlasil ze trika potiskne atd. ale mozna by mel zajem o pomoc, vyberou se asi 3 designy a pry velmi kvalitne se potisknou, designeri mozna budou pod Lachtanem pracovat dal, ale zatim je uz vse domluveno takze pochybuji ze by neco menily ale jestli mas zajem zkus to u jednoho z nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Jelikož ve studiu kde dělám nabízíme i todle tak proč to sem nedát že může se to hodit .. :-) http://foto-sberna.fotolab.cz/fotodarky-textil-tricko-bile.html jinak návrh v prvním postu, děs běs :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Hele já tady už někde viděl návrh na černý tričko byl červeno bílej a vypadal fakt skvěle! Do toho bych šel a když na to přijde tak si nechám udělat klidně jen jedno tričko...:ziped: wringer jj tohle co si tam dal ten odkaz tak přesně tohle jsem myslel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.