LoCo99 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 já cu tričko :-( ... a proč se musíme ptát rixe ? jako nic proti tomu nemam, jestli de o autorský práva či co tak jako jo , ale jinak by snad stačilo udělat seznam zájemců, udělat předobědnávku a lachtan by se činil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Vím že já nejsem designer, ale děláme ještě z kámoškou na jednom pokusu. Až to bude hotové, dám to sem. (Za pokus to sojí :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 hele můžu se tady zeptat kde se dají udělat tyhle návrhy nebo respektive nějaký stránky kde si můžu udělat třičko? Nevím jak to chodí. Grafik jsem ale nevím jak je to s tima šablonama jako jestli je fuk jaký typ trička pro tu šablonu zvolím nebo zda se to dělá přímo na stránkách nějaké té firmy? Neporadíte mi? Nechce se mi kvůli tomu zakládat nový topic. Chtěl bych si udělat nějaký tričko za přijatelnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.