dragon810 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 hele lidi nešli byste někdy zahrat call of duty 4.Jestly jo tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Jo já určitě....hraju skoro každej den tak se domluvíme.můj gamertag: SK8ERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=53745 klan se da ric ze se rozpadl ale porad skoro vsichny hrajeme staci si nas pridat do pratel a kdyz nekdo bude online tak se pridat do party hrajeme skoro kazdej den ja ted nemam na jeden az dva tydni GOLD takze muzes skusit zbitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 a nemohl bych se pridat do vaseho klanu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 no jak jsem rekl klan uz neexistuje ale stale hrajeme jen tak pro legraci takze jestli chces tak si nas pridej a obcas si muzeme zahrat hrajeme kazdy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Jj kazdej den pridej si nas do friend a pripoj do party ... jo a sezen si mikrofon jestli nemas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 už jsem si par pridal a headset mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 jo ja te potvrdil.....taky mam headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Lidi Taky bych si s Váma dal jestli hrajete ještě HS mam ........... gamertag viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 hraju cod, gamertag Unreal Supik, mam headset, level 55, prestige 10, kdo si chce zahrat, pridejte si me do pratel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.