J-REK Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Hele víte jaký můžete udělat FAKE v obchodě? Koupíte si PS3 budete na něm hrát třebas 2 týdny a pak ho vrátíte.... ověem musíte mít důvod k vrácení a to jest ten, že řeknete, že nesplňuje to co by měl! Myslím tím ten internet v něm (online hraní, obdoba Xbox Live!) oni vám musí vrátit peníze protože vám prodali něco co nefunguje tak jak by mělo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 jen aby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naushika Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 no to je teda stupidni prispevek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 no to je teda stupidni prispevek :Dmi se teda moc nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 No a k čemu nych ho vracel jen abych si nanem zahral a rekl že ho mám? :D to raci zajdu nekam do elektra de maj ty ps3 ve stojanech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Jaj tak to je zas blbost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 toto som nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 toto som nepochopil No ze si ho koupis...budes na nem nejakou dobu hrat...a az te to "omrzi":D...Tak jim ho vratis zpet,protoze tam nejde to online hrani a oni ti musi vratit penize...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 no to pochybuji ... skus to a oni se ti vysmeji do xichtu ... jakby rekla moje tridni : "vy si to predstavujete jako hurvinek valku" :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 no to pochybuji ... skus to a oni se ti vysmeji do xichtu ... jakby rekla moje tridni : "vy si to predstavujete jako hurvinek valku" :D :D No me to taky pride nepravdepodobny...:D Ale ja sem to nevymyslel...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 J-REK a ty uz mas ten FAKE odzkouseny? Nerikam, ze sem nad tim pakrkat nezamyslel, ale CR neni zeme netusenych moznosti jako USA.... Aby ses nespalil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Pytlovina je to pekna, ale na druhou stranu nic strasnyho se vam stat nemuze - max vam zustane doma ps3 (+ pruvan v penezence) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 No me to taky pride nepravdepodobny...:DAle ja sem to nevymyslel...:D ten den jak jsem to tady napsal tak mi vrátili peníze ;-) peníze ti musí dát protože ta věci nesplňuje to co má napsané na krabici ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 hm takove podvody dela hodne cechu kazdy den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 hm takove podvody dela hodne cechu kazdy den... A penize zpet ziska az 1 cech rocne :) . Statistika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 chce si ho vyzkouset v pohodlí na pohovcé a 14 dni hart...zajit do dalsiho elektra dalsi ps3:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 hm takove podvody dela hodne cechu kazdy den...on to není podvod :-) jsem si něco zaplatil tak by to snad mělo fungovat tak jak má ne?Jsem nemohl hrát hry po netu tak jsem si zjistlil jak je ochcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 inak by ma zaujimalo na co presne si sa vyhovoril... lebo internet v PS3 mi fungoval bezproblemov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 myslim že ubohost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Kdyz uz bych mel PS3 doma tak bych ho uz nevratil, a jit si pro nej jenom na 14 dni to mi za to nestoji, a neni lepsi si ho objednat pres internet? Tam ho muzes mit doma 30 dni a pak ho vratit bez udani duvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.