Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 co je podle vas lepší gta iv nebo gta san andreas a napište i duvod diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 u GTA IV mi moc nesedí že je tam postav jak na orloji s žádnou z nich se pak pořádně nesžijete... Pak má IV takovou ponurou atmosféru která je pochopitelná ale jako celek je GTA IV bezvadný. Hlavně konečně změna ovládání aut, se kterýma se jezdí parádně, ale musej se naučit. Velký plus je multiplayer, kterej je u IV fakt parádní. Víc mi ale k srdci přiroslo San Andreas. Graficky je samozřejmě IV dál doufám že další díl bude zajímavější po stránce příběhové a dá pocit že hráč někam patří a ne že je to jen prodejná.... co dělá poskoka ostatním. Když vemu ještě z jinýho soudku u Saints Row 2 se dá říct že jsem se bavil víc než u GTA IV ale u GTA IV jsem měl zas herní zážitek nejlepší co se týče třeba právě toho ovládání nebo toho neruší nahrávání při vstupu do budov... Vím že můj první dojem z GTA IV byl "a co to jako kua je?" ale pak jsem si říkal sakra ono je to dobrý hodně dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 obě hry jsou stejný, a zároveň jiný - a maj společnou věc - jsou OBĚ suprový, pořiď si jednu a třeba časem druhou, litovat určitě nebudeš...rockstaři nedělaj blbý hry a o sérii GTA to platí stonásobně :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 GTA IV lepší grafika, engine , reálnější GTA SA bylo taky dobrý líbilo se mi množství variací oblečení ale GTA IV vítězí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 GTA SA máš větší město s více možnostma (Skočit si padákem, ze skály truckem, řítit se lesem atd....) <- to je to co mi v GTA4 chybí Jen město je nuda, ale každopádně zabavíš se spousty jinými věcmi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 GTA San Andreas je originálnější at už co se týče prostředí tak možností jezdit na všem co tu jede, kolo, kombajn motokára letadla, a ta poušt s kasínovým městem to je best, škoda jen že to nemá engine gta 4, jo a nemůžete srovnávat že grafika byla lepší v gta4 to je přece jasné když je to o 3 roky novější hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 GTA San Andreas je originálnější at už co se týče prostředí tak možností jezdit na všem co tu jede, kolo, kombajn motokára letadla, a ta poušt s kasínovým městem to je best, škoda jen že to nemá engine gta 4, jo a nemůžete srovnávat že grafika byla lepší v gta4 to je přece jasné když je to o 3 roky novější hra Přesně tak souhlasim s tebou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 tak ale GTA SA je spíš arkáda když už GTA IV je krapet reálnější. GTA SA mi přišlo k smíchu , rozplácle těla pokaždý když se něco stane atd no jo popstup nezastavíš ale ROCKSTAR podlemě s GTA SA zakopl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 gta SA rozjede pomalu kazdej a GTA4 rozjedou jen rekneme lidi s dobrym pocitacem,jinak GTA4 lepsi grafika+engine,gta sa ma lepsi mesto a ruzny ty padaky atp. coz v gta4 neni:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 tak ale GTA SA je spíš arkáda když už GTA IV je krapet reálnější. GTA SA mi přišlo k smíchu , rozplácle těla pokaždý když se něco stane atd no jo popstup nezastavíš ale ROCKSTAR podlemě s GTA SA zakopl Zakopl z SA :) to je blbost :roll: SA bylo nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr194 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 gta IV je lepsi neni v ni tolik zbytecnejch blbosti ale zase je tam jedna nejvetsi blbost a to je spoluprace s windows live ale jinak bezvadna hra daleko lepsi auta super motorky a paradni prestrelky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 O tom se nedá ani přemýšlet, 100% GTA IV. Prostě mi přijde 4řka lepší nejen v grafice ale i ovládání. Ovšem, pokud chceš hrát multiplayer a nemáš ani jedno origo, je lepší SA. Jelikož je zdarma :D(multiplayer) Toť můj názor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 GTA IV rozjedou i lidi na konzolích (nečekaně):):):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 GTA IV rozjedou i lidi na konzolích (nečekaně):):):):) Ne, opravdu ?? Sakra, to jsem neveděl :roll: (ironie, pokud někdo nepoznal :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 jasne je lepsi SA sice je ta grafika nic moc, ale u tyhle hry jste se vyblbli 4 uz me tak nebere, sice je vymakanejsi, ale neni to vono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Gta sa je super-a od nedavna ho hraju i na xbox360 a je to porad pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já se poslední tejden taky vrátil k SA :D hraju multiplayer, ale možná budu hrát SA od začátku, zopakovat si nějaký ty mise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4c3rCz Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Podle me je lepsi SANko protoze to je hra asi s nejlepsi hratelnosti co znam a taky: 1.větší volnost než v IV(nejenom město + další věci) 2.po grafické stránce: bože,nemůžete přece porovnávat hru která vyšla v 2005 a hru,která vyšla v prosinci 2008 3.GTA IV můžou hrát jenom lidi s dost dobrým compem,kdežto SA má hodně lidí co znám i se slabýma PCčkama. Btw já jsem IV hrál taky a víc mě chytlo SA 4.Windows Live je to největší zlo,co existuje ve světě PC(kromě virů,takže vlastně 2.největší xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 GTA IV je jedna z nejlepších her, co jsem hrál, možná úplně nejlepší. Mám ji na Xbox 360 a stále mě baví. Na PC mám Vice City, které se mi na tu dobu líbilo a San Andreas jsem hrál až poměrně nedávno, a přišlo mi strašné... Bude to tím, že jsme již předím dohrál 4ku, ale prostě ta grafika, ovládání aut a vůbec pár prvních misí mě vůbec nenadchlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 No nejsi sam,komu se vice city libilo vic nez sa.. Mne taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 I gta 4 i gta SA maj něco do sebe v 4 se mi libyla grafika pak engine a určitě fyzika těch kostí pohybu svalu atd .... Gta sa se mi líbilo např oblečení kola víc zbraní lepši děj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 GTA 4 dobrej na desktop GTA SA dobrej na notebook ;) SÁčko už mám ohraný,ale obě hry mě baví teda + , - stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.