Jocker Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Ahoj,dostal jsem tuto hru nedávno nainstaloval a když si nastavím grafiku jako v setupu a chcu hrát tak jenom hodí chybu a neodesílat.. Nevíte čím to může být ? PC mám 2x silnější než hra chce a nejde to spustit na žádné detaily dík :ziped::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 jaký máš Win ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Spíš jestli má originál, nebo warez. Windows by měly být v pohodě, pokud nemá betu sedmiček. Jinak pokud warez, stáhni jinou medicínku. Pokud originál, nainstaluj nejnovější patch, třeba to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jocker
Ahoj,dostal jsem tuto hru nedávno nainstaloval a když si nastavím grafiku jako v setupu a chcu hrát tak jenom hodí chybu a neodesílat.. Nevíte čím to může být ? PC mám 2x silnější než hra chce a nejde to spustit na žádné detaily dík :ziped::blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.