Dolza Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Dobry den chtel bych se zeptat na fight night round 4 je tma legacy mod kde si chci vytrvorit svojeho boxera vytvorim a chci pokracovat a nejde to pisa cosi ze musis menit neco nebo ja nwm mohl by mi nekdo poradit ,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Potřeboval bych pomoc, na easportsworld jsem si dal dvě fotky, ale nevím jak je najít ve hře. Chci se zeptat jestli musím mít gold ůčet a nebo stačí při tvorbě obličeje silver, protože jak dám download foto, tak mi to ukáže že tam žádné nemám a přitom na serveru EA jsem je už upnul. Třeba v tiger woods golfu se nastavovala i adresa serveru a přístupové hesla a tam mi to šlo v pohodě, ale u boxu jsem nic nenašel.Kdyby někdo věděl jak na to , tak napište. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 gold povinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 mám gold a fotky jsou uploadnute na easportsworld a napise mi to no photo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1112 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 jj na to sem nemohl taky dojit ale musis najet sipkou na to accept a pude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 kdyby jste uměli anglicky si to přeložte třeba pomocí googlu a pak nemusí být takový topicy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Cau, hraju tuto hru a nejsem moc dobry v treninku tak jsem se dival na youtube na video a nejaky typek tam ma treninky a muze je opakovat. Ma otazka zni da jde nejak zapnou ve hre nejaky ten trenink (a kde, jak?)...me jde zatim akorat v te sezone co tam je vzdycky pred zapasem a tam jak to poserete tak konec a nemate body...potreboval bych se je prvne nejak naucit :-D diky EDIT: prominte :( nechapu jak jsem to mohl prehlednout. mozno tento topic smazat. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 jedinej trenink co mas je ze zacatku hry jinac sem zadnej nenasel jenom ten jak tu zminujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 jedinej trenink co mas je ze zacatku hry jinac sem zadnej nenasel jenom ten jak tu zminujes kdyz das "my corner" tak tam mas hned prvni na vyber a to je trenink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 no tak vidis ze si na to prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 dik za tip,chystam se to hrat a aspon to nebudu hledat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Prosil bych o nějakou užitečnou radu jak zeřezat Mike "Iron" Tysona na obtížnost G.O.A.T. se svým vlastním boxérem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 trenovat, trenovat a trenovat...a zlepsovat se...neblaznit porad jen s utokem ale taky dobre branit a behat..nwm co bych ti jinyho poradil....ale zavani mi to tady tim ze to delas pro achievement, to by byla jiná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj pro achievement :D musim muhameda aliho a tysona se svým boxérem celkem to dělá : 2 zápasy = 4 achievmenty (200G) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jasny,jasny :D takze....udelej si svyho boxera a potom nastav nastaveni hry takto: tu obtiznost G.O.A.T, nastav co nejmensi pocet kol (myslim ze se da nastavit i jedno, ale nejsem si jisty) a potom nastav co nejmensi cas jednoho kola (uz si nepamatuju kolik to je, proste nejmin co jde)..to by bylo k nastaveni...potom ve hre se na zacatku snaz vrazit tak 3-5 "cistych" ran a potom pred nim jen utikej a bran se at nedostanes ranu...kdyz se ti to povede tak vyhrajes na body...to kolo je kratky (myslim ze minuta nebo tak) takze to muzes delat znovu a znovu dokola dokud to nedas ale das to tak cca. na 3. pokus kdyz se ti povede dat mu par ran...;) postup je samozrejme stejny jak u tysona tak u aliho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj :D ale ten haj*l za mnou snad utíká sprintem a má docela ránu :D oproti mě :D mám jenom popularitu na 60% a rank 30 z 50 tyson je špice :D prostě je moc silnej ale na ty body mě to nenapadlo zkusim to :) dík :) jestli máš taky FNR4 tak můžeme dát večer po livku jestli chceš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 na ty body se ti to jednou povede ;) dal bych rad po livku ale....ban :D jedine presten xlink-kai nebo co, ale v tom nejsem "zbehlej" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Aha :( škoda tak já nemam flash takže tudíž ani BAN ale zase samí placení :( no nic tak moc dík jdu zase matit :D xlin-kai ani nevim co je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Hele dík moc,, povedlo se :D mam 200G k dobru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 stacilo pouzit tlacitko THANKS ;) :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.