Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fight Night Round 4


Dolza

Recommended Posts

Potřeboval bych pomoc, na easportsworld jsem si dal dvě fotky, ale nevím jak je najít ve hře. Chci se zeptat jestli musím mít gold ůčet a nebo stačí při tvorbě obličeje silver, protože jak dám download foto, tak mi to ukáže že tam žádné nemám a přitom na serveru EA jsem je už upnul. Třeba v tiger woods golfu se nastavovala i adresa serveru a přístupové hesla a tam mi to šlo v pohodě, ale u boxu jsem nic nenašel.Kdyby někdo věděl jak na to , tak napište. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Cau, hraju tuto hru a nejsem moc dobry v treninku tak jsem se dival na youtube na video a nejaky typek tam ma treninky a muze je opakovat. Ma otazka zni da jde nejak zapnou ve hre nejaky ten trenink (a kde, jak?)...me jde zatim akorat v te sezone co tam je vzdycky pred zapasem a tam jak to poserete tak konec a nemate body...potreboval bych se je prvne nejak naucit :-D diky

EDIT: prominte :( nechapu jak jsem to mohl prehlednout. mozno tento topic smazat. diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

jasny,jasny :D takze....udelej si svyho boxera a potom nastav nastaveni hry takto: tu obtiznost G.O.A.T, nastav co nejmensi pocet kol (myslim ze se da nastavit i jedno, ale nejsem si jisty) a potom nastav co nejmensi cas jednoho kola (uz si nepamatuju kolik to je, proste nejmin co jde)..to by bylo k nastaveni...potom ve hre se na zacatku snaz vrazit tak 3-5 "cistych" ran a potom pred nim jen utikej a bran se at nedostanes ranu...kdyz se ti to povede tak vyhrajes na body...to kolo je kratky (myslim ze minuta nebo tak) takze to muzes delat znovu a znovu dokola dokud to nedas ale das to tak cca. na 3. pokus kdyz se ti povede dat mu par ran...;) postup je samozrejme stejny jak u tysona tak u aliho ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj :D ale ten haj*l za mnou snad utíká sprintem a má docela ránu :D oproti mě :D mám jenom popularitu na 60% a rank 30 z 50 tyson je špice :D prostě je moc silnej ale na ty body mě to nenapadlo zkusim to :) dík :) jestli máš taky FNR4 tak můžeme dát večer po livku jestli chceš :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu