Jump to content

Fight Night Round 4

Dolza
 Share

Recommended Posts

Potřeboval bych pomoc, na easportsworld jsem si dal dvě fotky, ale nevím jak je najít ve hře. Chci se zeptat jestli musím mít gold ůčet a nebo stačí při tvorbě obličeje silver, protože jak dám download foto, tak mi to ukáže že tam žádné nemám a přitom na serveru EA jsem je už upnul. Třeba v tiger woods golfu se nastavovala i adresa serveru a přístupové hesla a tam mi to šlo v pohodě, ale u boxu jsem nic nenašel.Kdyby někdo věděl jak na to , tak napište. Díky.

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

Cau, hraju tuto hru a nejsem moc dobry v treninku tak jsem se dival na youtube na video a nejaky typek tam ma treninky a muze je opakovat. Ma otazka zni da jde nejak zapnou ve hre nejaky ten trenink (a kde, jak?)...me jde zatim akorat v te sezone co tam je vzdycky pred zapasem a tam jak to poserete tak konec a nemate body...potreboval bych se je prvne nejak naucit :-D diky

EDIT: prominte :( nechapu jak jsem to mohl prehlednout. mozno tento topic smazat. diky

• 1 month later...

jasny,jasny :D takze....udelej si svyho boxera a potom nastav nastaveni hry takto: tu obtiznost G.O.A.T, nastav co nejmensi pocet kol (myslim ze se da nastavit i jedno, ale nejsem si jisty) a potom nastav co nejmensi cas jednoho kola (uz si nepamatuju kolik to je, proste nejmin co jde)..to by bylo k nastaveni...potom ve hre se na zacatku snaz vrazit tak 3-5 "cistych" ran a potom pred nim jen utikej a bran se at nedostanes ranu...kdyz se ti to povede tak vyhrajes na body...to kolo je kratky (myslim ze minuta nebo tak) takze to muzes delat znovu a znovu dokola dokud to nedas ale das to tak cca. na 3. pokus kdyz se ti povede dat mu par ran...;) postup je samozrejme stejny jak u tysona tak u aliho ;)