bobo Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Dneska vysla nova aktualizace firmwaru + Konecna verze prohlizece opera ! sup do aktualizace :D :D ted ji skousim , pak napisu svoje dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Je tam nějaká novinka, která se natýká internetu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Je tam nějaká novinka, která se natýká internetu?? spis ne ... jako je lepsi ovladani , je rychlejsi a je tam hormada uzitecnych funkci oproti bete napr neco na zpusob google toolbaru , naseptavac atd atd jinak musim rict ze jsem velmi spokojen s finalni verzi opery ... stahujte dokud muzete , nejsem si jist ale do cervna to bude zadarmo , pak si to musite koupit (myslim 500 wii pointu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 do června je to zdarma pokud provedeš update systému.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 no asi si to stahnu no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 skoda ze nwm jak to pripojit nak mi to nejde ani psp kua EDIT:nak se mi to pripojilo hoooooooooraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 skoda ze nwm jak to pripojit nak mi to nejde ani psp kuaEDIT:nak se mi to pripojilo hoooooooooraj sqele ! tak to muzes napsat svoje wii cislo :D to plati i o tobe wille :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 hmmmm bohuzel nwm jak na to viz otazky a odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 sqele ! tak to muzes napsat svoje wii cislo :D to plati i o tobe wille :D stejně nejsem připojený na netu:blink1: ale brza snad budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2007 Podle toho co sem tady četl se mi zdá složitý se s Wii připojit na net..... Je to složitější než na PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 kde to mam stahnot kua??? na co tady sou ty moderatori kdyz mi ani nedokazete odpoedet n ajendu otazku na kerou sem se ptal pred mesicem ???edit:vyreseno prave pisu z wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 kde to mam stahnot kua??? na co tady sou ty moderatori kdyz mi ani nedokazete odpoedet n ajendu otazku na kerou sem se ptal pred mesicem ???edit:vyreseno prave pisu z wii jsem se dival , pac jsem ti uz odepsal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Je nejaka sance, jak po 30.6. jeste stahnout Operu (Internet channel) do Wii z Shopping channelu zdarma ? Pripadne jak v CR ziskat 500 wii points jinak nez nakupem karticky s 2000 wii points ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 Je nejaka sance, jak po 30.6. jeste stahnout Operu (Internet channel) do Wii z Shopping channelu zdarma ? Pripadne jak v CR ziskat 500 wii points jinak nez nakupem karticky s 2000 wii points ? Diky bohuzel uz je placena ... kartu si muzes koupit z obchodu treba tady http://www.gamehouse.cz/nintendo-wii/points-card-2000-wii-points-4145.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 No tu jsem videl, ale ta je na 2000, me by stacilo 500. Proto jsem se ptal, kde by se dala koupit karticka na 500 wii points...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimovo Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 O dost jednoduší je zalplatit kartou. Stačí jakákoliv embosovaná a body máš na účtě hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 No tu jsem videl, ale ta je na 2000, me by stacilo 500. Proto jsem se ptal, kde by se dala koupit karticka na 500 wii points...? Nejmíň bodů, co se dá koupit, je 1000. Jenže se to nakupuje přes tu kreditku přímo ve Wii Shopu. Já jsem to po dlouhém čekání na points card vzdal a zaplatil přes Visa. Tenkrát, když jsem ji strašně moc chtěl ji neměli. Teď jsem si zvykl nakupovat zhruba každý měsíc 5000 points. Ty hry ve VC jsou fakt super a to pak bodíky ubývají strašně rychle. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Tak na www.nintendo-europe.com se daji vymenit hvezdicky nasbirane registraci konzole a her za WiiPoints. 400 Hvezdicek = 100 WiiPoints. Momentalne jsou tam jen 100 WIIPoints kupony a denni limit je prave jeden kupon, takze za 5 dni se da vymenit prave tolik hvezdicek, aby bylo na Internet Channel (Operu) bez dalsich investic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 mám dotaz......musím být s wii online...nebo si body můžu koupit.....stáhnout v pc a pak natáhnout do wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 mám dotaz......musím být s wii online...nebo si body můžu koupit.....stáhnout v pc a pak natáhnout do wii? musis byt online ... stahujes to z wii shop ... bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 dobrej, konečně se mi podařilo připojit Wii na net... Tu Operu seženu kde? A je zdarma? :) PS: Trošku OT, ale daj se tam stahovat i nějaký Dema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 dobrej, konečně se mi podařilo připojit Wii na net... Tu Operu seženu kde? A je zdarma? :) PS: Trošku OT, ale daj se tam stahovat i nějaký Dema? bohuzel dema zatim ne ... opera neni zdrama musis si zaplatit , najdes ji v shop channel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 jo díky vidím... no uvidím co všechno budu moct na Wiičku bez čipu a nových her dělat... za těch 1 000 bodů za 7 dolarů si budu moci koupit tu Operu a jednu hru pokud se nepletu? A dájí se ty body sebrat i nějak jinak? Nějaké kartičky nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 jo díky vidím... no uvidím co všechno budu moct na Wiičku bez čipu a nových her dělat... za těch 1 000 bodů za 7 dolarů si budu moci koupit tu Operu a jednu hru pokud se nepletu? A dájí se ty body sebrat i nějak jinak? Nějaké kartičky nebo tak? jde si registrovat originalky a za to dostanes hvezdicky a muzes si vybrat za to pointsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flugzeug Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 neviem ci to tu uz niekde padlo, ale internet channel alias OPERA pre WII umoznuje pripojit akukolvek USB klavesnicu z PC a pouzit ju na zadavanie textu... :roll: NEVIETE NIEKTO AKO OSETRIT TO ABY MI OPERA ZOBRAZOVALA DIAKRITIKU NA STRANKACH ??? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.