Wind Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 zdravim mám takovej problém s iTunes (zase:dozey:) nemuzu si dat do iPodu vubec nic mám nastaveno manuální dávaní hudby atp. do iPodu ale když přetáhnu písničku do tabulky a držim levé tlačítko miši v tabulce je tam jako kurzor přeškrtnutej kroužek,video to samí,nemůžu dát muziku ani do knihovny,proste nic nejde,nechapu proc pritom kdyz dam automat,tak to de... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Ach jo.. Musis si udelat playlist, tam nahazet songy, co chces dat do iPoda. Pak kliknes na iPoda, na zalozku Music, zaskrtnes si tam svuj playlist a kliknes na sync vpravo dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 asi sem to nenapsal moc jasne chci tim rict ze do iPodu nemuzu dat vubec nic uz sem zkusil vsechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 a co takhle reinstall iTunes ? :) to si taky zkoušel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 a davas vzdycky sync? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 dávám sync,iTunes používam bezmála půl roku už jsem zkusil vše reinstal iTunes ale taky nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 a mas zaskrtnuty pisnicky ktery tam chces nahrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.