Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kryt od psp


.taury.

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

sry,neber to spatne..ale

1)vsechno to je tady na foru.. (jak sundat kryt,atd..ty diody tu nejsou..)

2)radeji se nejprve s PSP poradne nauc,a pak si ho nejak vymodi..

pajet tam diody,atd..takovehle upravy to vazne neni lehky..a neni to jako ze si zajdes do kramu,koupis si dva sroubky a namontujes si je doma do zdi..

EDIT: ja byt tebou,tak si tam radeji nez LEODY napajim Zarovky..treba takove ty vanocni..budes pak vic cool :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

z i a y ve slove rychle je to preklik pres celou klavesnici ale to nevadi..:) nejsem clovek,ktere by mohl odsuzovat za cestinu,sam ji nenavidim a chybi delam takze to ti nevycitam..ale spis mi prijde vtipne to,ze nevis ani,ze se to jmenuje LED DIODA a nazyvas to LEODA,a hnedka to tam chces pridelavat,kdyz pocitam ani pajet neumis..tohle prenech jinym..nech si flashnout PSP,bud rad za to,ze muzes hrat ISO hry a to ostatni radeji nedelej..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jako ale nevidim rozdilne I a Y..pokud vim,tak Y je v ceske i slovenske klavesnici vlevo dole..pokud ne tak maximalne uprostred nahore..ale I je minimalne ob pismeno dal..v tom prvnim pripade je to pak temer pres celou klavesnici..a jak napsal yetti..prepnout to snad taky jde..ve slovenske verzy bude urcite take ceska klavesnice..kazdopadne to je trosku offtopic uz tohle dal resit..ale na zasmani je to dobry :D:D jsi sprymar chlape,to ti povim..ale na MODing PSP se radeji vy*er..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu