3n10n Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 CF Webbrowser je program, který je vyvynut pro uživatele / náštěvníky / členy diskusního fóra www.console-forum.net . Naprogramovat tuto aplikaci mě napadlo, když jsem dne 24.7.2009 nevěděl co mám dělat a zrovna jsem brouzdal po console-fóru, a tak jsem vytvořil program jen pro toto fórum. Tento program je 100% FREE. !! Program je ve fázi vývoje !! Pro více informací jdi na http://trinteen.ic.cz/cfwebbrowser/ Pište zde: + své nápady na vylepšení + chyby (když nějakou najdete) + váš názor na tento program (myslíte, že má budoucnost? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 dobrej nápad, ale v čem je jinej od jiných? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 omg, si to přečti tady :dozey: http://trinteen.ic.cz/cfwebbrowser/ //edit: Tak sem broswer nainstaloval a podíval se co to je zač :) Neni to špatnej nápad, akorát to sem si nevšimnul nebo s tim nemohu procházat ostatní stránky ? Pokud tento broswer bude fixován jenom na CF, tak to nemá cenu. Musej jít procházet i ostatní stránky. Zvětšil bych ikony rychlých odkazů a zlepšil design ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Tak sem broswer nainstaloval a podíval se co to je zač :) Neni to špatnej nápad, akorát to sem si nevšimnul nebo s tim nemohu procházat ostatní stránky ? Pokud tento broswer bude fixován jenom na CF, tak to nemá cenu. Musej jít procházet i ostatní stránky. Zvětšil bych ikony rychlých odkazů a zlepšil design ;) 1. Jak jako ostatní weby? 2. Jaká velikost ikonek (PX) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Je to na tobě, jaká velikost ikonek - ale o něco větší než sou, tohle je strašně mini :) A nenašel sem jak procházet jiný web než CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 proc by to melo umet prochazet jiny stranky? je to dobry... akorat ty ikonky PSP, PS3 atd sou asi moc maly... jinak doufam ze v tom neni zadnej keylogger:lol: ... delam si srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Proto se to jmenuje CF Webbrowser :wohow: No tak protože to neumí najet na jinou stránku než CF, tak to budou používat 2 lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 mohlo by to mit funkci ktera by cely okno minimalozovala dolu k hodinam a tam zustat i po restartu pocitace...klik okno fuc, klik okno vylitne a muzete dalej prohlizet xDDD jeste by tam mohlo bejt jako u opery kdyz dotahnete soubor tak se vam zobrazi u hodin kolonka ze je soubor stazen, misto toho by mohlo informovat o novych prispevcich xDDD...to uz bude ale trosku tezsi nahakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 mohlo by to mit funkci ktera by cely okno minimalozovala dolu k hodinam a tam zustat i po restartu pocitace...klik okno fuc, klik okno vylitne a muzete dalej prohlizet xDDDjeste by tam mohlo bejt jako u opery kdyz dotahnete soubor tak se vam zobrazi u hodin kolonka ze je soubor stazen, misto toho by mohlo informovat o novych prispevcich xDDD...to uz bude ale trosku tezsi nahakovat... přesně autimatické spuštění a minimalizace k hodinám ... pak by bylo good třeba vyskakující okno(jak u icq, skype) když dojde PM nebo nějaký jiný oznámení + sledování jistýho témata a okamžitý upozornění při odpovědi :) to bych klidně potom i používal :) EDIT: a hlavně aby to žralo co nejmíň virtuální paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Tak bratr mě poprosil, když má ban, aby jsem publikoval jeho Browser, je to takový vylepšení toho původního, doufám že to autorovi nevadí... jen ukázka - nedokončená tak mě odpovězte jestli je to horší než od 3n10n nebo jestli to mám dokočit... http://uloz.to/2185153/cf-webbrowser.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Tak bratr mě poprosil, když má ban, aby jsem publikoval jeho Browser, je to takový vylepšení toho původního, doufám že to autorovi nevadí... jen ukázka - nedokončená tak mě odpovězte jestli je to horší než od 3n10n nebo jestli to mám dokočit... http://uloz.to/2185153/cf-webbrowser.exe Co tam je za vylepseni, jak ho mohl upravit bez zdrojoveho kodu? Mam takove duvodne podezreni, ze to "vylepseni" je nejaky trojanek :) Celkove k tomuto napadu - je to k nicemu.. Je to zalozeno na jadru IE (resp. pouze je tam par tlacitek akci a vlozene embedded okno IE) - uz to znamena, ze je to sux. Dale je to delano v pomalem a nestabilnim Visual Basicu a k tomu vsemu jedina vylepseni jsou pouze tlacitka do ruznych sekci.. Pokud nekdo o tyto tlacitka tak stoji, muze si v IE nebo i FF do panelu zalozek hodit zalozky PSP / PS3 atp.. a ma to mnohem lepsi, nez pouzivani deraveho a blbeho IE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z4ck Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 poprosil autora o obrazky a o ikony a cely to predelal... vylepseny je to, ze ty pristupy do sekci je jeste rychlejsi... neboj trojan v tom neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.