Petersss Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 Teď koukám že na www.gamestation.cz už příjímaj předobjednávky na PS3. Maji tam 60 GB a 20 GB verzi.Ta cena je ale hustá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 jako ja vim ze je PS3 hodne dobra konzole ale stejne se mi zda ta cena trochu premrstena :wink: mozna to nemeli delat tak dobrou tu konzoli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 a kolik je u nic cena pls??? mozna si jeden koupuimm....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 v tom odkazu je tam cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slipknotyk Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 tak ted neviim bud Xbox nebo PlayStation 3 neviim cosi vybrat.....!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 ta cena mi nepřipadá zas tak přehnaně strašná..čekal jsem víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2006 No vzhledem k tomu ze SONY je SONY u verze z 20GB HDD vypusti HDMI (popora HD rozliseni) a snad i wifi , budem muset koupit drahou verzi 60GB za 500E :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 cena je to primerana...jednu si urcite predobjednam, ale asi tu lacnejsiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Květen 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 Já bych teda každopádně bral tu 60 GB.Ten cenovej rozdíl není zas až tak velkej.Jo a řekl bych že XBOX 360 se muže jít vycpat.Xbox má akorát výhodu že je levnej.Škoda že je taková blbá doba že lidi spíš koukaj na cenu a ne na výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 Jo no taky myslim ze si spis vyplati ten 60GB protoze ten rozdil neni moc velky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 Já bych teda každopádně bral tu 60 GB.Ten cenovej rozdíl není zas až tak velkej.Jo a řekl bych že XBOX 360 se muže jít vycpat.Xbox má akorát výhodu že je levnej.Škoda že je taková blbá doba že lidi spíš koukaj na cenu a ne na výbavu. No tak to nesouhlasím,co nemá XBOX360 co plastation3 má??a Navíc xbox je hacklej,ted jenom dělaj program aby to nebylo tak složitý....A jsou na něj hry které vycházej i na kompa, to se o playstationu říct nedá třeba Oblivion si na PS3 nezahraješ....A výkon??-na xboxu ty hry využijou zatím jen jeden procík ze tří,grafika taky neběží na plno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 ale stejne jestli si to budu kupovat tak jen az to pak slevni... ta cena se mi zda zatim dost velka.. pockam az to spadne tak na 9000,- :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 cena je super! Čekal jsem že to bude držší. Když vyšla dvojka, tak stála 22 tisíc peněz! Ale ale naštěstí tam je napsáno že se cena může změnit, takže bych asi radši s tim předobjednávánim počkal, nebo si radši připravil o pár tisíc navíc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 tak ted neviim bud Xbox nebo PlayStation 3 neviim cosi vybrat.....!! vůbec bych nepřemejšlej jestli máš na ps3 tak bych měl rozhodnuto. já na ní bohužel nemám :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 to skoro nikdo na ni nema :D jen par vyjimek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 cena je super! Čekal jsem že to bude držší. Když vyšla dvojka, tak stála 22 tisíc peněz! Ale ale naštěstí tam je napsáno že se cena může změnit, takže bych asi radši s tim předobjednávánim počkal, nebo si radši připravil o pár tisíc navíc! Rozhodně čekat, to samí jsem si řikal, že si ho předobjednám za 14.000 a pak ejhle, koukej zaplatit o 3000 víc(jako bych to viděl). Kdo si počká, ten se dočká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 Kámoš dal kdysi za PS2 24 litrů a mě stála 17.Myslím,že pokud by se cenu povedlo udržet kolem 15 000,tak si můžem gratulovat.Vzpomínám si že první kusy PS2,které se sem dostaly se prodávaly za 30 000 přesto to šlo na odbyt a dokonce i taková PS1,když se někdy před 10ti lety začala sem dovážet,stála něco kolem 15 000.Já kdybych měl více času na hraní, tak si PS3 koupím hned s prvním zajímavým titulem.Ale i přesto je možné,že to tak dopadne. :) Zkuste mrknout taky na Playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 doufam ze cena PS3 taky tak spadne jako PS2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 doufam ze cena PS3 taky tak spadne jako PS2 :D Zaručeně jo,akorát si chvíli počkáme. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2006 Slipknotyk:hele xbox má placenou službu leve.A ps3 prej se platit nebude online tak vol ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Květen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2006 já doufam že třeba už příští vánoce bude cena PS3 taková abych si jí moh koupit...teď to určitě nepude a na rozdíl od spousty lidí jí ani tolik nevyužiju, na PSP mam fw 1.50 a s tim bude problém a jinak akorát na hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Květen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2006 Každopádně kupuji ihned jakmile vyjde do prodeje, čekám , že v listopadu, tak bylo alespoň uveřeněno světové uvedení na trh, s tím že koupím verzi 60 GB + samozřejmě se hrou nebo se dvěma: GTA,MGS ... hold kdo dává stranou každý měsíc z výplaty nějakou tu bankovku bokem , ten si nadělí na vánoce tuhle hračku, tak to alespoň vidím já, ale přes léto to bude kruté nešáhnout na ty peníze, kdy asi letošní dovolenou budu muset oželit.Každopádně ti co ještě studujou si budou muset sakra máknout o brigádách v létě, aby se alespoň přiblížili k oné požadované částce....takže co říci na konec , prostě křečkovat a nežrat a nakonec se na to našetří :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Květen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2006 Lisien:GTA vyjde až v roce 2007 jak na ps3 tak na xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Květen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 Sám sem moc zvědavej na kolik taková mašinka klesne v ceně.Já bych dál tak 10 až 13 tisíc.Víc ne.Protože si k tomu urči dokoupím spustu věcí a cena by šla při momentální ceně někam přez 20 000.A to je brutus.A ještě by mohli jít dolu ceny plazmovek z HDTV ať to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Květen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2006 no ja to shrnu: konzole muze stat 18000 60GB verze: a to je velmi dobra cena akorat potrebujes HDTV abys vyuzil plne ps3 a ta stoji dobra asi 40000 jo a nemluve o hrach ty podle me budou stat minimalne 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.