mizet Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 :cry:Ahoj vsichni,chtel bych se zeptat,jestli by nekdo neobetoval pozvanku pro me na Torrentleech,moc bych tam chtel.Jsem jiz na 3 trackerech a Ratio mam dobre:roll: Dobre bych uploadoval. Moc vas prosim. A dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 problem je ze pozvanku ti asi jen tak zadarmo neda protoze se to na warezove scene povazuje za tu nejvetsi poctu byt na TL, mimochodem tezko se i vybira komu takovou pozvanku dat protoze pokud ma zminovany clen kteremu byla zaslana pozvanka od oneho clena velice male ration,zpusobuje neporadek ci je dokonce zabanovan,stane se tak i tomu kdo ti ji poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizet Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Takze nemam sanci se dostat na Torrentleech?opravdu dobre bych Uploadoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 @Johnysko - ja ji napr. mam :) ... ale tezko bych ji tady nekomu dal.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 nerikam ze je nemozny ji sehnat ze ji nikdo nema ale ze prave jak rikas je dost osobni,komu ji das,protoze diky nemu muzes skoncit s banem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 ja je mam obcas uz sem tu rozdal pozvanky DVOUM uzivatelum zadarno :!: tak pokud mas dobry upload tak napis a muzem se treba domluvit :idea::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 A co je tam tak úžasnýho že se to na pyratebay nebo mininově nedá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 A co je tam tak úžasnýho že se to na pyratebay nebo mininově nedá sehnat? mno kdo tam je tak to vi :D:D a srovnavat TL s piratebay nebo mininovou je fakt uhozeny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Tak proto se asi ptám ne?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 nejlepsi pub torrent http://btjunkie.org/torrent/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 nemel by pro mne nekdo taky pozvanku???mám učet na xbox-sky a uz tam jsem dlouho,ratio mam 1.2 a vždy co stahnu tak uploadnu....to boxer305:tebe jsem se ptal minuly mesic ale rikal jsi ze uz jsi ho dal tak kdyby jsi mi ho mohl dat tenhle mesic tak by to bylo fajn....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 cus sk8ers nedal bys pozvanku na xbox-sky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 na xbox-sky nejsou pozvanky, musis mit stesti a regnout se az budou otevreny registrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 kdyztak nevim jestli maj jeste registrace ale jsem na www.zamunda.net a hodne lidi to srovnava s TL,samozrejme srovnavat to nejde ale je to dost dobrej privatni tracker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 cus sk8ers nedal bys pozvanku na xbox-sky pozvanku ti nedam,nejde to....ale skus sledovat Console forum tady občas nekdo napise ze je to otevreny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 http://www.trackerchecker.org/ zjistuje a podle barvy puntiku ukaze zda jsou na danem trackeru povoleny registrace,jde jen o to znat ty nazvy a vyzkouset jak je to na jakych trackerech s aktivitou clenu a pridavani novych torrentu,jinak zamunda.net je zatim full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 sry za OT ale usporadal jsem soutez o ucet na xbox-sky http://console-forum.net/showthread.php?t=62514 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 všem kteří shánějí pozvánky doporučuji sledovat http://www.w-blog.cz/forum/, občas se tam objeví pozvánky na kde co. A když tu vidím Johnyskovo soutěž, stejným způsobem se dá dostat i na TL, tedy že koupíte nějaký účet, třeba jako já. Tahle varianta je ale hodne o stěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 ^^ na tom foru mam pres 1000 postu :D... nejkvalitnejsi CZ/SK invite forum.. obcas tam je giveaway na nejkvalitnejsi trackery sveta ... pres to forum sem se na mnoho tech NEJ trackeru,ktery vubec na svete existujou,dostal,a kdyz uz sem nekam dostal pozvanku,tak sem ji rozdal prave na WBiF .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.