Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Rising 2


:.Dragunov.:

Recommended Posts

Takze podle casopisu Famitsu je ve vyvoji hra Dead Rising 2.Vetsina hracu (i ja) si stezuji na system ukladani hry, casovy limit a dalsi drobnosti...Doufejme ze se tvurci ponauci a opravy chybi co byli v DR1.

Dead Rising 2 by mel byt znovu exkluzivne na Xbox 360 tak jako DR1.

Jen tak mimochodem tady je gameplay z DR1:

Je to opravdu krute video a kruta hra :lol: .A jsem zvedavy v jakym prostredi se bude dvojka odehravat :-)

Pokud vyjde nove info pridam ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechutný, nesnášim tyhle typy her, pak tě nějakej magor co to bude hrát a neuvědomí si co je realita přeřízne pilou..........

SEMRY vis ze novy (tedy spis vylepsena verze dvojky) Flatout vyjde jen na xboxe (Flatlout Ultimate Carnage) :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SEMRY vis ze novy (tedy spis vylepsena verze dvojky) Flatout vyjde jen na xboxe (Flatlout Ultimate Carnage) :D

Bohužel vim. Xbox nemám a asi mít nebudu protože na to nemám TV. Jinak věřim FlatOutu na PSP ale je zatím jaksi v nedohlednu. Dobrý hry se tvořej dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tata hra je opravdu extreme :lol: .Proste vzit zahradni nuzky a strihat zombikum koncetiny, kopat po nich fotbalovej mic, hazet po nich CD, srazet je nakupnim kosikem, nazhavit panvicku a pote jim skvarit obliceje, nasazovat jim na hlavu ruzne predmety, strikat po nich vodni pistolkou, davat jim headshoty pistoli, davat jim na hlavu kyble, zabodavat do nich ukousnute ruce, prejizdet je sekackou na travu, hazet po nich kvetinace, lavicky, svetla.......Proste tata hra je neskutecna.Tolik moznosti co ma jsem jeste nevidel...A super vec je ze mate i pocitadlo zabiti a je pekne sledovat jak kazdou vterinu pribide jeden bod :lol: .Vyjimecna hra!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Je pravda, že je to mazec, ale zapoměl jsem, že to nemá automatic save, takže jsem dvě hodky zachranoval ty blbečky a nelehal na gauč, takže, když mě pak zabili, tak jsem byl pěkně nasranej...uloženo k ledu a hrát znovu až za dlouho, jinak hustý, mám rád hry se zombíkama, na ps2 jsem měl snad všechny tohoto druhu...nejlepší, ale byl resident evil 4...to prostě nemá chybu a už se nemůžu dočkat až vyjde pětka....dlouho jsem se rozmíšlel mezi ps3 a xboxem, ale jak jsem se dozvěděl, že bude i na xku, tak bylo rozhodnuto....ještě ten god of war 3 a budu nad míru spokojený, jenže se obávám, že je to only ps titul...nemá někdo info jestli je nějaká naděje, že výjde i na xko???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Ahoj.Chci se zeptat na datum vydání téhle hry.Na internetu jsem našel 28.zaří.2010 a na jiné stránce jsem našel 31.srpna.2010 prostě na každé stránce říkají něco jiného.Tak v tom mám trochu guláš :) jinak první díl jsem dohrál a na druhý díl se hodně těším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu