Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaký je si mám koupit mobil ??

Cr4sH009

Recommended Posts

REFRESH-

Tak jelikož jsem nakonec mobil dříve nezakoupil , tak ho hold budu kupovat na vánoce :)

Mám dva veliký tipy ale nevim kterej vybrat :)

Takže je to Sony ericsson g900 - Jestli ho někdo máte tak prosím poradte jednu věc:opravdu je pomalej ?? tim myslim jestli má pomalí hry a aplikace + net přes wifi ?? Moc dík

a potom je to nokia e51 - ta má výkonější procesor ale zase horší foták... kterej by ste vybrali vy ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...

http://multi-shop.cz/zbozi/produkt-62/webxpress-tube-5800-30-touch-screen-dual-sim-dual.html

ne delam si sranu:D jinak vlastnim nokii 5800 tube a jsem moc spokojeny, dnes ji sezenes za hubicku:cheesygrin: a kdyz si ji Hacknes tak je to pak skoro bez omezeni, jsou na to fakt super programy a o hrach nemluve, ne ze by byly lepsi nez na Iphona, to je snad jasne, ale pokud nehledas mobil vylozene na hry tak su kup TUBE

Odkaz ke komentáři

a je nějakej z n-series kolem 4000kč ?? pokud vim tak ne... :(

Jinak koukam že ste skoro všichni nakaženi iphone horečkou,a tak se uspokojujete nokii 5800 :) beztak tam máte naházený iphone témata atd... :D

Ale ještě jednou opakuji že cena toho mobilu by měla bejt kolem 4000 kč , max. něco málo přes ! A musim se přiznat že se mě vážně tyhle founy líběj,ale chci mít taky v mobilu operační systém,a tak mi moc telefonů s dotyk.displayem do 4000kč nezbude. Jsou tu sice lg cookie a samsungs 5230 star (nebo jak to je) ale ty operační system nemaj ani kdybych se rozkrajel :D

Dotyk.display a operač. system uiq má Sony ericsson g900 ale dost lidí tvrdí že je pomalej...když upustim dotykáš tak mi zbude nokia 6120 classsic,nokia e51, a možná by se ještě něco našlo...jakej by ste si vybrali vy ??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu