Cr4sH009 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 a já zase píšu že to musí bejt novej foun a né jetej,a jesti víš kde koupit novej iphone do 4000kč tak mi ho honem posílej :D a Num3ro měl jsi i g900 ?? Já měl doted taky jenom Sony ericssony :) ted mam w810i ale už ji dochází dech :D A symbian je pomalej ?? možná jak na kterym founu. Vim že je poamlej Uiq na SE třeba G900,ale zajímalo by mě jestli je to nějak katastrofický,nebo jestli se to dá přežít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Podívej na youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 SE g900 - no podle pár videí mi přišlo že po každym kliku mu to napsalo že je foun busy :D to nevim jestli bych na to měl nervy :) Ale u nokie mi to přišlo docela svižný...konkrétně se mi nejvíc zamlouvá teda e51, akorát nevim jaká je nejlepší barva,jestli stříbrná,nebo černá...jaká se líbí víc vám ?? jinak díky za všecky odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 me se vic libi 6220 clasic http://www.mobilecky.cz/produkty/mobilni-telefony/nokia/nokia-6220-classic-black ma vlastni forum a za tuhle cebu je max v pohode pak ta tva e51 http://dobirkamobil.cz/telefon/vsechny/Nokia-E51-Black me se sice moc nelibi, ale tobe ano, mimochodem na mobil bych si nedal jinou barvu nez nejakou tamvsi, protoze bys ji melvecne upatlanou:cheesygrin:takze bych volil cernou edit: tady je recenze http://www.mobilmania.cz/clanky/nokia-6220-classic-prace-vseho-druhu-test/sc-3-a-1119937/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 no o nokii 6220 sem taky premyslel. Ale prislo mi uzitecnejsi wi-fi nez gps,proto se mi vice zamlouvala e51. Dále sem narazil na až podezřele levný nokiácký founek z řady xpress music - 5320 . Ale přijde mi spíš jak nějaká hračka :D Ale když pročítám recenze tak se mi začíná 6220 líbit víc :) zitra jedu do brna tak se možná kouknu jak vypadaj ty founy na živo a uvidime...Jinak co myslíte ostatní ?? je lepší 62220 než e51 ?? a co ta 5320 ?? dík za všecky odpovědi :) EDIT: Vážně má nokia 6220 tak hrozný zpracování ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ta 5320 mi pride jako takovymibilek pro zensky:cheesygrin: jinak na 6220 jsem slysel jen chvalu, nevim jak je to sni doopravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak jsem byl v Brně,a koukal sem na mobily :D Po projdutí všech obchodech s mobily sem si našel nový tip kterej se mi zamlouvá ze všech nejvíc- Nokia 5630 x-press music :) Co si o ní myslíte ?? je dobrá ?? Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 čus tak už sem si přebral co budu na mobilu chtít a zbyly mi dva tipy - Nokia 5530 xpress music a nokia 5630 xpress music. a spíše se přikláním k 5630...Jenomže je tu jeden problém...odkud ji koupit ?? tady mám vyjetej seznam a pročítam recenze jenomže neřek bych že je to uplně objektivní...a když chci aby ten mobil stál do 4500kč tak jakej shop by ste mi doporučili ?? Lidem tady z fora se da aspon trochu věřit :) - tu je ten seznam - http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-5630-xpressmusic/ A ten mobil chci s komplet zarukou a s komplet balenim (třeba bez pametovky) ale aby byla ok zaruka !! Kdyby se něco zkazilo abych to moch poslat na reklamaci a oni to opravili ! Doporučte mi nějakej pohodovej e-shop pls :) A ještě pls jakej mobil by jste volili ?? Tu 5530 XM a nebo 5630 XM ?? A kdyžtak důvody proč ten či onen :) Thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Nokia 5230 navi pack http://www.mobilplanet.cz/mobily/eshop/2-1-NOKIA/0/5/633-Nokia-5230-All-Black-Navi-Drzak-Do-Auta-2GB-Karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 jj tu mam a je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 jj tu mam i s tohodle kramu a je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.