Sram_a Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 čao:) měl bych dotaz vím že tahle hra má coop ale otázka je jestli můžou hrát dva lidi na jedné konzoli... právě sem to stáhl a nevím jak připojit druhý ovladač aby ovládal tu druhou postavu... tak se ptám jestli to vůbec jde a popřípadě jak :bash:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 http://www.co-optimus.com/game/210/XBox_360/The_Simpsons.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 http://www.co-optimus.com/game/210/XBox_360/The_Simpsons.html tož podle toho co tam čtu by to mělo jít ale jak?:bash: sem našel toto vide a podle toho to musí jít ale fakt nevím jak :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 urcite by to melo nak jit treba u Lego batman sem hral s kamosem dali sme tam hru pripojili druhy ovladac cekali nez se najdou s xkem a pak sme hrali:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 urcite by to melo nak jit treba u Lego batman sem hral s kamosem dali sme tam hru pripojili druhy ovladac cekali nez se najdou s xkem a pak sme hrali:D mě to nejde ať zkouším co zkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
louli Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 zapni druhy ovladac dej to velke tlacitko na ovladaci a dej X a pripoj se k nakemu profilu pak di do hry a dej Start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 zapni druhy ovladac dej to velke tlacitko na ovladaci a dej X a pripoj se k nakemu profilu pak di do hry a dej Start sem zkoušel normálně připojit ovladač druhý k druhému profilu pak sem skusil start ve hře a jen nějaký hlod v pravo nahoře že je něco špatně .. tož nevím.. a furt funguje jen první ovladač!!!!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Ahoj , mám prozbu, už jsem skoro na konci ,jsem před tím barákem kde je na zemi ta zvomko hra a nevím co mám dělat aby se mi otevřeli dveře. díky za rady:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.