Sram_a Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 čao:) měl bych dotaz vím že tahle hra má coop ale otázka je jestli můžou hrát dva lidi na jedné konzoli... právě sem to stáhl a nevím jak připojit druhý ovladač aby ovládal tu druhou postavu... tak se ptám jestli to vůbec jde a popřípadě jak :bash:8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dais Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 http://www.co-optimus.com/game/210/XBox_360/The_Simpsons.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sram_a Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 http://www.co-optimus.com/game/210/XBox_360/The_Simpsons.html tož podle toho co tam čtu by to mělo jít ale jak?:bash: sem našel toto vide a podle toho to musí jít ale fakt nevím jak :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bany Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 urcite by to melo nak jit treba u Lego batman sem hral s kamosem dali sme tam hru pripojili druhy ovladac cekali nez se najdou s xkem a pak sme hrali:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sram_a Posted July 29, 2009 Author Report Share Posted July 29, 2009 urcite by to melo nak jit treba u Lego batman sem hral s kamosem dali sme tam hru pripojili druhy ovladac cekali nez se najdou s xkem a pak sme hrali:D mě to nejde ať zkouším co zkouším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
louli Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 zapni druhy ovladac dej to velke tlacitko na ovladaci a dej X a pripoj se k nakemu profilu pak di do hry a dej Start Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sram_a Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 zapni druhy ovladac dej to velke tlacitko na ovladaci a dej X a pripoj se k nakemu profilu pak di do hry a dej Start sem zkoušel normálně připojit ovladač druhý k druhému profilu pak sem skusil start ve hře a jen nějaký hlod v pravo nahoře že je něco špatně .. tož nevím.. a furt funguje jen první ovladač!!!!:roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umberto Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Ahoj , mám prozbu, už jsem skoro na konci ,jsem před tím barákem kde je na zemi ta zvomko hra a nevím co mám dělat aby se mi otevřeli dveře. díky za rady:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts