Sram_a Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2009 čao:) měl bych dotaz vím že tahle hra má coop ale otázka je jestli můžou hrát dva lidi na jedné konzoli... právě sem to stáhl a nevím jak připojit druhý ovladač aby ovládal tu druhou postavu... tak se ptám jestli to vůbec jde a popřípadě jak :bash:8) Citovat
Dais Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2009 http://www.co-optimus.com/game/210/XBox_360/The_Simpsons.html Citovat
Sram_a Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2009 http://www.co-optimus.com/game/210/XBox_360/The_Simpsons.html tož podle toho co tam čtu by to mělo jít ale jak?:bash: sem našel toto vide a podle toho to musí jít ale fakt nevím jak :( Citovat
bany Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2009 urcite by to melo nak jit treba u Lego batman sem hral s kamosem dali sme tam hru pripojili druhy ovladac cekali nez se najdou s xkem a pak sme hrali:D Citovat
Sram_a Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2009 urcite by to melo nak jit treba u Lego batman sem hral s kamosem dali sme tam hru pripojili druhy ovladac cekali nez se najdou s xkem a pak sme hrali:D mě to nejde ať zkouším co zkouším Citovat
louli Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2009 zapni druhy ovladac dej to velke tlacitko na ovladaci a dej X a pripoj se k nakemu profilu pak di do hry a dej Start Citovat
Sram_a Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2009 zapni druhy ovladac dej to velke tlacitko na ovladaci a dej X a pripoj se k nakemu profilu pak di do hry a dej Start sem zkoušel normálně připojit ovladač druhý k druhému profilu pak sem skusil start ve hře a jen nějaký hlod v pravo nahoře že je něco špatně .. tož nevím.. a furt funguje jen první ovladač!!!!:roll: Citovat
Umberto Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 Ahoj , mám prozbu, už jsem skoro na konci ,jsem před tím barákem kde je na zemi ta zvomko hra a nevím co mám dělat aby se mi otevřeli dveře. díky za rady:-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.