kistiz Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat, když prodávám XBOX 360 na Aukru můžu normálně napsat, že je flashnutý?Nehrozí mi nic...?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becus Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 N nestane jen tam spis napis Jedou palene hry;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Tak tím by to vyhrál. :D To už je lepší napsat, že je flashnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Když jsem tam prodával PSP s flashem, tak mi aukci zrušily. Takovýhle předměty sou na seznamu zakázanýho zboží....Nevim jak je to s Xkem ale bude na tom asi stejně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Když jsem tam prodával PSP s flashem, tak mi aukci zrušily. Takovýhle předměty sou na seznamu zakázanýho zboží....Nevim jak je to s Xkem ale bude na tom asi stejně.... rusej to jen kdyz te nejakej zakomplexovany idiot bonzne... kazdopadne to skus... pokud ne tak napis FW mechaniky, a za to uz ti to nezrusej a kazdej vi o co jde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Já když jsem prodával, tak jsem napsal. "Možnost hraní zálohovaných kopií." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 topik o aukru je v ostatnich diskuzich :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kistiz
Ahoj chtěl jsem se zeptat, když prodávám XBOX 360 na Aukru můžu normálně napsat, že je flashnutý?Nehrozí mi nic...?:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts