kistiz Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat, když prodávám XBOX 360 na Aukru můžu normálně napsat, že je flashnutý?Nehrozí mi nic...?:bash: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 becus Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 N nestane jen tam spis napis Jedou palene hry;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piggy Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Tak tím by to vyhrál. :D To už je lepší napsat, že je flashnutý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Heck Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Když jsem tam prodával PSP s flashem, tak mi aukci zrušily. Takovýhle předměty sou na seznamu zakázanýho zboží....Nevim jak je to s Xkem ale bude na tom asi stejně.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sim3to Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Když jsem tam prodával PSP s flashem, tak mi aukci zrušily. Takovýhle předměty sou na seznamu zakázanýho zboží....Nevim jak je to s Xkem ale bude na tom asi stejně.... rusej to jen kdyz te nejakej zakomplexovany idiot bonzne... kazdopadne to skus... pokud ne tak napis FW mechaniky, a za to uz ti to nezrusej a kazdej vi o co jde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piggy Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Já když jsem prodával, tak jsem napsal. "Možnost hraní zálohovaných kopií." Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted July 29, 2009 Moderators Report Share Posted July 29, 2009 topik o aukru je v ostatnich diskuzich :dozey: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kistiz
Ahoj chtěl jsem se zeptat, když prodávám XBOX 360 na Aukru můžu normálně napsat, že je flashnutý?Nehrozí mi nic...?:bash:
6 answers to this question
Recommended Posts