pozitro Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2009 Zdarec, mám takový problém s HDMI. Když du do nastavení obrazu nastavim tam obraz přez HDMI tak černo. Kabelem to neni zkoušel jsem ho na settopboxu a tam jede, TV taky zkoušel jsem to na třech. Tak že by byl rozbitej konektor v PS3? Citovat
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2009 musis ji vypnout a zapnout tak, ze drzis power dokud 2x nepipne, resetuje se ti nastaveni obrazu Citovat
0 GameEs Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2009 Nebo ho připoj přes chinche a zároveň přes HDMI a na tom AVčku kde máš chinche si to nastav na HDMI.. :D edit. jo počkej ty už si to nastavil a nejde to.. hmm tak to je divný to mě napadá fakt jedině něco s tím konektorem.. Citovat
0 pozitro Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2009 Já to mám přez SCART = obraz mám, ale jak nastavim na HDMI tak nic z toho mi vyplývá vadný hdmi konektor v PS3 Citovat
0 kane1998 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2009 bratrancovi to taky nešlo ale asi měl jinej problem tak sem mu to nějak vyřešil ... co máš za ps3 kolik Gb a co máš za televizi Citovat
0 tekken90 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2009 no nejdřív zkus, jak řiká gameEs, nastavit třeba jen 720p... TV ti nemusí podporovat 1080p rozlišení - pak až kdyžtak ta reklamace... Citovat
0 huhla Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2009 Ještě bych čeknul jiným zařízením tu TV zda není problém v ní. To máš bazarovou PS3? Citovat
0 pozitro Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2009 Já nenastavuju hned full HD prostě jen přepnu na hdmi a černo. zkoušel jsem 3x tv takže tam problem neni v HDMI taky problem neni, musi byt v PS3. Citovat
Otázka
pozitro
Zdarec, mám takový problém s HDMI. Když du do nastavení obrazu nastavim tam obraz přez HDMI tak černo. Kabelem to neni zkoušel jsem ho na settopboxu a tam jede, TV taky zkoušel jsem to na třech. Tak že by byl rozbitej konektor v PS3?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.