emosss Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 dnes mi prislo nintendo a vim absolutni prd, mamtam nakou flash kartu atd ale chtel bych vedet jak na net klicenku mam jak dostat cz flash kartu mam jak na hry atd... diky vsem a topic pro zacatecniky sem cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 na net tu už topic je a stačí stáhnout hru s příponou .nds a dát kamkoli na kartu... root, složka GAMES.. toje jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Jak pise Palos otazky ohledne internetu pokladej zde, je zbytecne vytvaret nekolik temat kvuli jedne veci. Trosku te ale zklamu. Primo na net se s nds nedostanes, jako si tomu byl zvykly na PSP. Nema vestaveny prohlizec. Jsou ale dve cesty. 1.) NDS OPERA BROWSER - oficialni karta s nutnosti mit jeste jednu flash kartu ve slotu 2 (pri koupi by to melo byt pohromade) 2.) Homebrew aplikace, ktere najdes zde - bohuzel to nemam otestovane, jelikoz trosku zapasim s nastavenim windows a wifi-klicenky (kdyz sem ale mel psp, zkousel jsem to dle tohoto navodu s tou klicenkou a fungovalo to...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
emosss
dnes mi prislo nintendo a vim absolutni prd, mamtam nakou flash kartu atd ale chtel bych vedet jak na net klicenku mam jak dostat cz flash kartu mam jak na hry atd... diky vsem a topic pro zacatecniky sem cetl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.