Frozen Bee Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2009 sry za spam, ale tohle nepochopim radoby americka hvezdicka s 1 kozama a parukou a sou do ni zamilovani decka z celyho sveta... heh, ta uz davno nema 1 kozy :lol: a navic nemyslim ji jako Hannu Montanu s parukou atd.,ale jako Miley Cyrus .....prostě mega sexy:cheesygrin: a abych nebyl OT: tu hru si mozna stahnu :lol: Citovat
Honza222 Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2009 Zajimavy je ze kdyz sem daval na youtube.com ten trailer tak to melo zhruba 500 zhlednuti a jakmile nekdo upnul iso tak hned druhy den sem mel okolo 5000 zhlednuti to je lol A jeste vetsi ze moje video si pujcilo asi 20 prehravaci jemnuji napriklad gamestorrents.com http://www.gamestorrents.com/psp-game-hannah-montana-rock-out-the-show-english-english-trailer-5314.html Citovat
Kony.cz Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 Tak moje dcera (7 roku) to hraje a dost ji to bavi, ale porad je tam jenom jedna pisnicka a nevi jak dal.... Taky jsem se na to dival a taky jsem to nejak nepobral... Da tam v menu myslim tour nebo ja kto tam je , potom vybere koncert a tam macka sipkama nahoro dolu doprava doleva jak silena, podle toho ci ji tam ukazuje a takto porad dokola... Nikde neni moznost ze by sla na nejaky dalsi koncert nebo tak... Diky za rady Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.