iamLucy Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Ahoj, mam takový malý dotaz (trochu nepochopitelný s nádechem demence). Přítel bude mít narozeniny. Má x-box 360. Chci mu samozřejmě koupit dárek. Mám dvě verze. Buďto druhý ovladač k této konzoli nebo hru Skate 2 (x360) . Co by uělalo větší radost Vám? Pochopim, když se nikdo neozve. Moje prozba je trochu mimo mísu. Díky, mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 tak mě by asi udělal větší radost ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Ahoj, mam takový malý dotaz (trochu nepochopitelný s nádechem demence). Z toho si nic nedelej, na to tu jsme zvykli. ;) Priste si ale pred odeslanim dementniho dotazu over, do jaky sekce ho davas -> upominka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iamLucy Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Omlouvám se, teď jsem se registrovala a na to jak to tu chodi si zvykam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 no pokud máš s kým hrát tak ovladač(klidně i s vámi jen aby měl na to hry) pokud ne tak asi tu hru (pokud ji náhodou nemá) ale asi spíš tu hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iamLucy Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 :cheesygrin: Díky moc. Každý názor ocením. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jak rikal zavorka... pokud nema co hrat tak xbox ale pokud ma co hrat a jde to hrat ve vice (a ma to s kym hrat ) tak spis ovladac ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 kup mu flašku tim nic nezkazíš:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 ve vlastním zájmu mu daruj ten druhej ovladač, aspoň si budete moct něco zapařit spolu a nebudeš mu jen muset čučet na záda :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 nadruhou stranu hru skate 2 skoro vsichni zboznujou :) pokud má ke skateboardingu blizko nebo ho podobny hry bavej tak bych spis koupil tuhle hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 kdyz se nemuzes rozhodnout kup oboje:D:D:D(z call of duty 4 modern warfare by mel vetsi radost!!:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Já bych bral ten ovladač .. Na co ti je hra Skate 2, když si ji nemůžeš zahrát ve 2 lidech ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 urcite ten ovladac... Proc? Vyuzijes ho vic nez 1 hru Pri prodeji xboxu prodas ovladax lip nez hru Zahrat si s nekym vedle sebe je mnohem lepsi nez hrat live/sam ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Souhlasím se Simetem a hlavně ve více lidech je více zábavy a když si zahraješ s tvou drrahou polovičkou bude určitě rád :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Padlo to tu několikrát kup mu raději ovladač! Koukám na to svým pohledem ovladač chci dlouho ale sám si ho nekoupím protože mám málo příležitostí z někým hrát a většinou si raději koupím hru... Ale kdyby mi ho někdo dal k narozeninám tak se asi zblázním a to říkám upřímě... Kup mu ovladač uvidíš tu radost:cheesygrin: a hru si koupím sám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.