Fenix1468622475 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 V srpnu budu pořádat na chatě projekci na téma Horory :D a tak doporučte filmy které stojí... Potřebuji nejěky filmy které opravdu nahánějí hrůzu :D Bude se to konat u nás na chalupě (před barakem s projektorem) ... chalupa je u lesa skoro o samotě okolo asi tři další chalupy a proto schaním horory ktere by měli podobnou tematiku ... aby byl zážitek umocněn i o další prvky a nejen srach z filmoveho platna ale i z Real prostředi prostě aby sme se báli jít za roh a nebo třeba do lesa diky za vaše příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Napadá mě Kruh, ale jediný co bych Ti doporučil je Mlha (The Mist) od mistra hororů Stephena Kinga a super režiséra Franka Darabonta - http://www.csfd.cz/film/227789-mlha-mist-the/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 já nic sojenýho s lesem neznám ... ale když koukám na nějakej horor tak se bojim jít na záchod i :D .. takže třeba SAW .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Tak já bych doporučil Nenávist to je kousek u kterýho mi běhal mráz po zádech! Ale prostředí lesa v tom chybí... no a pak nějaký starší díl Heloweenu ty nový ani ne. Teď mě tak napadlo co třeba Hory májí oči 1? Je i dvojka ale ta jednička je tak nějak v přírodě8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Dobrý horror je Dům voskových figurín,ale podobné téma je třeba vesnice....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Záhada v Blair witch...to se celé odehrává v lese ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackChuck Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Ještě mně napadla kletba bratří grimů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Hory mají oči jsou krvavý komedie. Lekací psycho horor je série The Grudge /Nenávist/, to jsem se bál i já. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 les je např. v Záhada Blair Witch, Smrtonosný výlet (Cabin Fever), nebo třeba v Død snø (Dead Snow) - ten bych doporučil, není to sice moc horor, spíš parodie na horory odehrávající se na samotě v lese, ale je to dobrý dále bych určitě doporučil nějakou klasiku: Vetřelec, i druhý díl Vetřelci (jediný horory, u kterých jsem se bál), dále pak třeba Věc (The Thing) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Doporučuji: Pád do tmy Přírodní tématika přesně pro vás a strašná lekačka Silent Hill není v lese ale je to traššidelný docela dost úsvit mrtvých: Bohužel městské prostředí ale bál jsem se i natáhnout se pro pití xD Pátek 13tého... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 .. ja doporucim libovolny z vyse uvedenych hororu, ale hlavne .. .. az budou vsichni zazrani, tak si nenapadne natahni kuklu a zezadu na ne s nozem vybafni a sleduj reakce :D :lol: (pozor, pokud maji nuz take nebo zbran, tak to bude mozna tvuj posledni joke) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 http://www.csfd.cz/film/167532-juon-the-grudge/ http://www.csfd.cz/film/167533-juon-the-grudge-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 No díval jsem se na film bunker smrti docela good a pak jsem zjistil že je to horor :D tak good filmeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 ted' jsem se poprvý podíval na Záhada Blair Witch .....dřív jsem viděl 2 1 je zajímavej filmek.......jen se chci zeptat je to asi trapný ,ale je to podle skutečný události nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 zahada blair witch je dobrej film videl sem to kdyz sem byl emnsi a furt sem si pro filmu zacpaval usi a zaviral oci jak sem se bal,usvit mrtvych to se bojim jeste dneska a krub by taky docela usel a pad do tym je docela hafo dobrej film a nebo treba jeskyne ale to neni moc horo ale taky sem se obcas lekl a nebo men jeste napada texasky masakr motorovpou pilou a nebo ten haloween Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Remake starýho Hallowenu od Roba Zombieho není špatnej, tak můžeš zkusit i to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 hele doporucuju ONI(The Strangers)je to celkem novy o vanocich to bylo v kine...je to presne co chces....horor na samote u lesa...ja sem se u toho fakt lekal hodne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Takže.;) Pach krve-je to v lese,určo to tam vem. Klíč(The key)-není to v lese,ale horor jak prase,matka se málem posrala ;) Ti druzí. 3:15 Zemřeš. A nebo jeden z dílů SAW.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Jo 3:15 zemřeš je taky super lekací horor, na tom jsem byl v kině a fakt jsem kakal strachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Co Scary Movie? Jasne, je to parodie, ale i tak tam je nekolik scen celkem hororovych a lekacich a u lesa bych se toho asi i bal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 určo Záhada blair pak asi novej Friday 13Th Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ted' jsem se poprvý podíval na Záhada Blair Witch .....dřív jsem viděl 2 1 je zajímavej filmek.......jen se chci zeptat je to asi trapný ,ale je to podle skutečný události nebo ne ? Ne záhada Blair Witch není podle skutečné události je sice v titulkách napsáno něco, že děkují pozůstalým za zveřejnění těch materiálů, ale bylo to natočený normálně se štábem, který vypustili do lesa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 My Bloody Valentine, Halloween, Texaský masakr motorovou pilou, Zmeškaný hovor, Braindead... a zkus tohle: http://xman.idnes.cz/psychopati-litry-krve-a-kila-vnitrnosti-sedm-nejbrutalnejsich-hororu-1zb-/xman-styl.asp?c=A090521_122954_xman-styl_fro třeba tam něco najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 skus film Pustina-je to mrte,trosku o obsahu:videl sem to asi pred pul rokem takze moc detailne to nebude-proste v base je mladej kluk cca max 20let-je tyranej jinejma-curaj na nej atp.a on se obesi,pote jede veznice na pustej ostrov-odvozeno-pustina,na tom jsou zeny+chlapy a otec toho co se obesil je prof. vojak s maskovanim a skoro vsechny je tam brutalne povrazdi.A jednoho-dozorce-kdyz sedel u stromu strilel na nej sipama a uz se neodtrhl od stromu a pustil na nej 4cokly kteri ho luxusne roztrhaly:D.Mrte doporucuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Jeste mne napadla Disturbia.. Sice Thriller, ale tez dobre a v te atmosfere, co jsi popisoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.