postul Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 jake jsou nejlepsi formule + a auta-jsou nejake lepsi nez juiced2(graficky?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 formule jsou na PSP zatím jen jedny.. letos ale mají vyjít 09 a vypadaj dobře... graficky lepší ? Midnight Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Formule (poslední 2006), tak na ty nezapomenu :D Kolik hodin sem u toho strávil, prostě hra bez konce. A Už jsou naplánované 09. Auta ? NFS propadá jednoznačně, jedině Midnight Club (jak je výše :)) Určitě zkus jak Midnight Club Dub Edition Remix (starší), tak i nové L.A ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Jo Midnight Club L.A., baví mě to tolik, že mi ani nevadí že to zabírá půlku mojí paměťovky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 zkus starý juiced eliminator je to super hra trochu i simulátor nic jednoduchýho tam řídit američák xD EDIT: jinak tekk jsou dvoje formule ... F1 grandprix a f1 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 EDIT: jinak tekk jsou dvoje formule ... F1 grandprix a f1 2006 F1 GrandPrix je teda na tom hodně špatně graficky i hratelně a možná jsou ještě starší než F1 2006 :D Ty bych vůbec neřešil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 F1 GrandPrix je teda na tom hodně špatně graficky i hratelně a možná jsou ještě starší než F1 2006 :D Ty bych vůbec neřešil :) mě prišlo grand prix graficky lepší ale je to take zrychlene ... musí se na to zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 lepší grafika neznamená lepší hru... F1 06 mi přišly mnohem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 lepší grafika neznamená lepší hru... F1 06 mi přišly mnohem lepší... přesně tak, už jen pro to, že má dost obsáhlou kariéru...vydrží mnohem dýl dokonce to je první hra, co jsem na PSP měl, doporučuju :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.