Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak mám nasdílet připojení přes wifi?

Arcane

Otázka

Čus koupili jsme si od O2 AnyDATA ADU635WH Combo modem a potřeboval bych abych z notebooku na kterej je tenhle modem připojenej to připojení přes wifi nasdílet abych tam moh ještě s jednim notebookem. Ve správci síťových připojení to nejde, protože tam nejsem přes žádný síťový zařízení připojenej. Dokázal by mi někdo poradit jak to zprovoznit? díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pres WiFi toho ntb? Udelej adhoc pripojeni a klikni na wifi tam dej sdileni pripojeni.. Nebo klepni na ten dialup, pres kterej se to pripojuje (ted nevim, u ceho se musi zaskrtnou to sdileni) :D

Ale ten adhoc dost pada.. Jestli to teda myslis takhle.. pres wifi toho ntb. (nekoukal jsem, co to je za modem)

Odkaz ke komentáři

• 0

Windowsy mám XP, modem se zapojuje do USB :P a ano chci aby ten net kterej jde do notebooku přes modem byl přes wifi nasdílenej abych moh s jinym notebookem ho normálně zachytit :) V tom dial upu se toho moc dělat endá, akorát napsat sms a jinak tam je info o rychlosti, signálu a baterii.

jinak Any mohl bys mi pls popsat jak se dělá Adhoc připojení a její sdílení? nikdy jsem tohle nedělal tak nevim :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Nejdriv mrkni na sitova pripojeni, nekde tam musi byt to USB pripojeni. Vetsinou je zarazene mezi dial-up pripojeni. U nej budes muset tusim zaskrtnout, to sdileni.. (mozna ale u te wifiny.. to si ted fakt nejsem jisty :D ) Pak dole jak mas u windowsu tu wifi ikonku, tak das seznam siti a vlevo mas vytvorit sit.. Tak to po tobe bude chtit nazev site/heslo atp.. Tak to vse odmackas a tim vytvoris adhoc, na kterou se jen s druhym pc jednoduse napojis (das vyhledat site a ukaze se ti tam). IP si budes muset natukat sam, takze jednomu treba 192.168.1.1 maska 255.255.255.0 brana a dns prazdne a tomu, co se na tebe bude pripojovat das pak 192.168.1.2 maska 255.255.255.0 brana 192.168.1.1 (ip toho, kde je net) a dns 192.168.1.1 (opet ip toho prvniho).. Dosah to ma velice kratky.. tak 10m mozna.. A pro toho, kdo je na tebe pripojenej, je to strasne nestabilni - jednou za nejakou dobu se to z neznameho duvodu prerusi (nekde jde tusim zaskrtnout automaticke pripojovani pri preruseni, tak to silne doporucuju) - takze spadne stahovani atp..

ntb s win xp adhoc umi.. ale s vyse popisovanym problemem (vypadky.. nvm proc, delalo mi to zatim na kazdem adhoc, kde byl windows.. i pri windows xp - mac os.. i pri win - win..)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu