Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jediny co me u tehle slimky tak trochu desi je jak vyresily system chlazeni , preci jen PS 3 je kus zeleze kterej pri max zatizeni bude asi trosku hrat ... Neco vyreslily novou vyrobni technologii ale doufam ze to poresily dostatecne ... Uvidime co ukaze cas a jestli tahle hracka nepude mit problemy s chlazenim... tak pak nevidim duvod si ji neporidit... Ten slim je proste dokonalej :D

Odesláno

Taky se mi nová PS3 líbí.

- matný povrch, na kterým nebudou ihned vidět škrábance jako na stávajícím

- velké snížení spotřeby

- cena kolem 7500 - 4800 Kč (v přepočtu z 299euro

- design je taky celkem povedený, teda až na to "ps 3" na přední straně... to je trošku.. divný

Kdyby měla problémy s chlazení, tak to nevydaj

Proč by ne ? MS to s Xboxem udělalo a mají s tím problémy do teď xD

Odesláno

Mne se ten slim taky nelibi - ty proporce mi prijdou hodne nevyvazeny, je to dost videt na tech srovnavacich fotkach s puvodni verzi - zepredu je to hotovej ctverec. :D Ten napis uplne nakraji taky nechapu, asi se u nej vic pocita s umistenim nalezato -> na to je ale zase nova verze dost protahla dozadu. :D Matnej povrch se bude urcite lip udrzovat, vypada ale dost lacine. Zustavam u puvodni verze. :D

Odesláno

Já hlavně nevím proč to "jen" zmenšili a nevylezli s nějakou novou featurkou :D Třeba digitální TV tuner. Je to prostě taková kostka :D. Mě to jako fake tehdy připadalo jen kvůli tomu nápisu, kterej jak vidím nechali stejně divnej :lol:.

Cena bude navíc snížená i u Fat verze.

Nevidím moc důvod zmenšovat domácí konzole, přecejen většinou tyhle konzole nemusíte přenášet :D.

Takže jako jedinou výhodu tý nový verze vidím sníženou spotřebu.

Matnej povrch se sice bude líp udržovat, ale pak PS3 vypadá lacině jak xbox (mlčte :lol:)

Pro nový majitele PS3 je to příjemný vylepšení, stávající podle mě nemají jedinej důvod měnit.

edit. o FW 3.0 se tam snad vůbec nemluvilo ne? Tak ještě nemůžete vědět, že tam nebude PS2 sw emulace :D

Odesláno

Já přenášim často = poškrábanej faceplate, tohle bude praktičtější. Moc se mi to líbí, začíná se vracet retro:D Jo k tý 60GB verzi si myslim, že ji udělali jen pro skalní fanoušky PS, a ti si ji koupí logicky jako první. Ostatní verze byly ochuzeny. A myslím že spětná emulace se přehání, ale zase kdo by jsi nezahrál Resident Evil 4, nebo MGS3?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu