Jump to content
  • 0

BSOD Chyba : 0x0000007E

Electrike
 Share

Question

Zdravim , mám tyto problémy s PC. Když sem si chtěl včera reinstalovat PC, tak při nabootování Win32 xp profi z CD hodí BSOD znění té chyby je přesně takové : 0x0000007E (0x0000005,0xF748E0BF,0xF78DA208, 0xF78D9F08 ) . Málo místa na HDD to být nemůže mám volně asi 130GB.

Dávám sem i screen BSOD tady :http://img199.imageshack.us/img199/6721/p1000693y.jpg

Díky za každou radu..

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Zdravim , mám tyto problémy s PC. Když sem si chtěl včera reinstalovat PC, tak při nabootování Win32 xp profi z CD hodí BSOD znění té chyby je přesně takové : 0x0000007E (0x0000005,0xF748E0BF,0xF78DA208, 0xF78D9F08 ) . Málo místa na HDD to být nemůže mám volně asi 130GB.

Dávám sem i screen BSOD tady :http://img199.imageshack.us/img199/6721/p1000693y.jpg

Díky za každou radu..

stalo se mi neco podobneho stahl sem si win7 dal do meho pc a hodilo taky modrou obrazovku a kdyz sem to hodil do druheho pc tak to slo a pomohlo to ze sem is musel stahnou jinej win resp. odjinud

• 0

zkus si to CD dat do normalniho PC a otevriho a koukni se co se ti v nem zobrazi (co si tam vypalil)

jestli ze se ti tam zobrazi jeden soubor s koncovkou iso tak jak říká anonymous tak si to vyálil blbe-jako datový CD

jestli ze tam bude par složek a souboru tak to mas vypalene dobre a chyba bude jinde... v poradi bootování