LukDM Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2006 jak sem psal že mi to připomíná road to hill 30,tak sem měl částečně pravdu,ted se dočítám že be hře budou mapy z road to hill 30 i z earned in blood plus přibudou nějaké nové a pak sem se ještě dočetl něco že snad se budou moci campaign mise projít i ve dvou hráčích ale nezaručuju že sem tomu na 100% porozuměl :oops: ,ale prostě se na to hodně těšim :mrgreen: Citovat
Petersss Odesláno Prosinec 4, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 To je jedno.Já sem nepařil ani jeden díl BiA.Takže se těším.Docela mě láká Medal a nevím jestli by bylo lepší počkat na tuhle pecku.Co bude lepší? BiA vs. Medal. Citovat
Osmen Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 no to nevim mozna bia ale zahrej si i medala kazdej ma jinej vkus a bia bude trochu taktictejsi ... Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 přesně,medal je takovej že běháš a střílíš naopak BiA je o schovávání a taktice jak se k nepříteli oklikou a zabít ho Citovat
atry Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 ...tak hral to uz nekdo.. ...pred par dny se tu objevily linky...tak cekam naky postrehy ze hry a srovani s medalem...pls Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 zalezi jak koho co bavi. Bia ma tezsi obtiznost a lespi pribeh, nevylezaj ti tam nackove dokola. Medal je na prvni pohled hratelnejsi. na pc m bavi oboje stejne, ale tady se myslim vic povedl Bia, je to vylazena Pc verze, medal me na psp prisel dobrej, ale takovej furt na jedno brdo. Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no mě se to rozhodně líbí víc než medal,ovládání a grafika podle měl lepší,zdá se mi to delší,mise sou taky mnohem delší než v moh a prostě spokojenost Citovat
Osmen Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no mě se to rozhodně líbí víc než medal,ovládání a grafika podle měl lepší,zdá se mi to delší,mise sou taky mnohem delší než v moh a prostě spokojenost jakou mas kartu ? ja si budu muset asi udelat rip abych to narval na 1 g ... uz mam stahlej ripkit kterej me to oreza na 750 mb .. . v cso se to ale prej trha ?? Citovat
shadow.wizard Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no mě se to rozhodně líbí víc než medal,ovládání a grafika podle měl lepší,zdá se mi to delší,mise sou taky mnohem delší než v moh a prostě spokojenost jakou mas kartu ? ja si budu muset asi udelat rip abych to narval na 1 g ... uz mam stahlej ripkit kterej me to oreza na 750 mb .. . v cso se to ale prej trha ?? Ano v CSO to trha a RIPKIT najdes na http://forums.maxconsole.net/ potom to je uz lahke drz sa instrukcii a pockaj kym ti to ripne... Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no mě se to rozhodně líbí víc než medal,ovládání a grafika podle měl lepší,zdá se mi to delší,mise sou taky mnohem delší než v moh a prostě spokojenost jakou mas kartu ? ja si budu muset asi udelat rip abych to narval na 1 g ... uz mam stahlej ripkit kterej me to oreza na 750 mb .. . v cso se to ale prej trha ?? Ano v CSO to trha a RIPKIT najdes na http://forums.maxconsole.net/ potom to je uz lahke drz sa instrukcii a pockaj kym ti to ripne... cso trhalo, ale jen do te doby co jsem to zacal hrat na 333mhz, pak uz ne Citovat
LukDM Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no mě se to rozhodně líbí víc než medal,ovládání a grafika podle měl lepší,zdá se mi to delší,mise sou taky mnohem delší než v moh a prostě spokojenost jakou mas kartu ? ja si budu muset asi udelat rip abych to narval na 1 g ... uz mam stahlej ripkit kterej me to oreza na 750 mb .. . v cso se to ale prej trha ?? 4gb,občas se mi trhne i iso,hraju ale na 222 takže to bude tim Citovat
Osmen Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 ok ja si to asi ripnu , stahnul jsem si odsud - http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=38103 ten rip kit 4 a je u nej : As above with movies intact . Tu vetu trosku nechapu ... ripoval to nkdo timto kitem ? abych vedel co to vubec odstranuje .. Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 ok ja si to asi ripnu ,stahnul jsem si odsud - http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=38103 ten rip kit 4 a je u nej : As above with movies intact . Tu vetu trosku nechapu ... ripoval to nkdo timto kitem ? abych vedel co to vubec odstranuje .. to zmanena "specifikace viz vyse, krome toho ze videa ponechana" ted sem ho pouzil a ok. (mas tam 2 + 2 kity - dva upraveny a dva jako vzdy ten vyse+videa) Citovat
Osmen Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 aha diky jo a takze na tom kitu 4 nejde MP ? Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 jj, ja si stahl c.2, muzes to jet i v cso, pokud pojedes na 333mhz Citovat
Osmen Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no ja mam se -c tak leda ze bych to vzdycky spustil s tim overclocking modulem ... Citovat
myschoo Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 tak stahujem uvidime co sa s toho vykluje Citovat
albertini Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 no ja mam se -c tak leda ze bych to vzdycky spustil s tim overclocking modulem ... No nevim, me to na se-c nejede, takze jedu pres DH... Jinak skvela hra :D Citovat
Osmen Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 ajo to jsem si neuvedomil .. takze pak du taky do devhooku a skonvertuju to do cso ... jeste musim z rapidu stahnout 2 casti :( Citovat
myschoo Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 Osmen: ja som nasiel linky na megaupload woo :P inak co keby to tu niekto prekne zhrnul? prve dojmy atd :P Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 Osmen:ja som nasiel linky na megaupload woo :P inak co keby to tu niekto prekne zhrnul? prve dojmy atd :P uz sem o tom napsal dost, ale kdyz jinak nedas :) Zabava: Super, dost me to bavi. Grafika: podobna jako Medal, mozna o malicko lepsi, tedy gut. Storyline: Vypada celistveji nez u MoH, tam to o pribehu moc nebylo. Atmosferu dokresluji i videa. Ovladani: Vcelku se povedlo, je trochu jine nez u MoH (asi i kvuli nutnosti povelovych tlacitek pro tym), ale po chvilce jej mate v maliku Obtiznost: Vetsi nez u MoH, nicmene sundani nacka je zde vylazeno na akorat (coz se o posledni PC verzi BiA nedalo rict - tam mel clovek presne namireno a on stal porad). Neni to beh na vylezaciji nacky jak v MoH, clovek musi vice taktizovat a proto ho taky kazda smrt vic mrzi. Celkove: pro me zatim nej hra na psp, davam 9,8/10 A jeste je super ze je to spojeni Bia 1 a 2 z Pc. Tim ze to ze zacatku docela kopiruje pc verzi sem se bal pri posledni scene ze to mam uz za sebou...a ejhle nic nekonci ste na zacatku pc dvojky(vidite zrzka na kave u sefa), no tam ted jsem...tesim seze to jeste potrva chvilku Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 a je to tak, ted na gamespotu ctu, ze je to spojeni 1a 2 z pc, tech nejlepsich 14 map... Citovat
UnholyU Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2006 Nejde stahnout ten ripkit mužete prosím dat někdo link Citovat
folty.hans Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2006 takze to teda stoji za vyzkouseni jo??? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.